Sabotarea propriei fericiri în cuplu: Cum îţi îngreunez căsnicia fără să-ţi dai seama

Majoritatea oamenilor pare sa aiba o capacitatea aproape innascuta de a-si crea de una singura probleme. Si este perfect valabil si in ceea ce priveste relatiile de cuplu, chiar casniciile, in care partenerii/sotii in fac zile negre in mod inutil si, deseori, inconstient.

RomaniaTV.net
14 apr. 2015, 07:02
Sabotarea propriei fericiri în cuplu: Cum îţi îngreunez căsnicia fără să-ţi dai seama

1. A face din tantar armasar

Desi este o caracteristica de regula asociata femeilor, si barbatii fac din tantar armasar. Niciunul dintre reprezentantii celor doua sexe nu fac exceptie de la aceasta caracteristica. A te stresa pentru un nimic este, uneori, modul fiecaruia de a-si ocupa mintea si, uneori, chiar ziua. Spre exemplu, a tipa pentru ca partenerul si-a lasat pe jos in dormitor boxerii este o forma de a face din tantar armasar, precum si a tipa la sotie ca ii suna telefonul si ca ea iar nu si l-a luat cu ea, desi este sub dus. Majoritatea ridicarilor de ton in cuplu este inutila si, mai cu seama, daunatoare relatiei de cuplu.

2. A tine minte toate “relele” si a scoate ochii

Da, toti gresim. Femei si barbati deopotriva. Insa a tine minte ca ea a busit masina acum trei ani si a te panica la orice parcare efectuata, ridicand vocea este un mod neplacut, dar foarte eficient de a face femeia sa se simta proasta. Totodata, faptul ca el a stat cutia cu vesela noua nu inseamna ca merita mustrari constante ori de cate ori pune mana pe ceva casabil!

Citeste continuarea pe Lyla.ro.