SAC DE VOTURI găsit la BES1. Tudorache: „De aia nu vor renumărarea. E jaf ce s-a întâmplat acolo. Jaf la drumul mare!”

România TV informează marţi că la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 a fost găsit, într-o cameră, un sac de rechizite şi voturi ştampilate pe PSD şi ALDE a fost găsit de o femeie de serviciu.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 14:49
SAC DE VOTURI găsit la BES1. Tudorache: „De aia nu vor renumărarea. E jaf ce s-a întâmplat acolo. Jaf la drumul mare!”

Conform informaţiilor obţinute de jurnaliştii România TV şi confirmate de fostul primar, Dan Tudorache, poliţia a fost anunţată prin intermediul numărului de urgenţă 112 şi se aşteaptă sosirea agenţilor la faţa locului şi demararea unei anchete.

„M-a sunat reprezentantul PSD, mi-a comunicat ca a sunat la 112 si se asteapta politia. Ma lasa fara cuvinte tot ce se intampla acolo. Nu a pus niomeni mana pe ele, ca sa nu se spuna ca au fost puse acolo. Sper sa fie si camere de filmat acolo. Banuiesc ca vom vedea imagini cu politia ridicand aceste voturi. Conform procesului verbal sunt la 1003 sau 1004, dar daca s-a gasit un sac, va dati seama ca e vorba de sute de saci. De-aia nu vor sa renumere, pentru ca e jaf ce e acolo, jaf la drumul mare!”, a declarat Dan Tudorache la România TV.

Avocatul lui Dan Tudorache, cel care a pierdut alegerile în fața lui Clotilde Armand, a declarat, marți seara, că președintele BES 1 a luat voturile și le-a pus alături de celelalte voturi numărate, în saci.

„Domnul președinte al BES 1 a refuzat să predea acel sac, iar voturile au fost introduse în niște plicuri și introduse în sacii cu voturi. Este noaptea minții! Eu nu am auzit în viața mea așa ceva! Poliția nu a ridicat nimic, a întocmit doar un proces verbal.”, a declarat Mihai Drăgan.