Sacrificiu SUPREM de mamă. Ultima ei imagine din această lume a fost fetiţa pentru care şi-a dat viaţa

Dramă cutremurătoare într-o familie din Agigea. O tânără de 24 de ani a ales să aducă pe lume copilul cu preţul vieţii ei. Femeia a aflat în aceeaşi zi că este însărcinată, dar şi că este bolnavă de cancer. A refuzat orice tratament astfel încât copilul să se dezvolte sănătos. A apucat să îl ţină în braţe o singură dată.

RomaniaTV.net
10 dec. 2013, 07:29
Sacrificiu SUPREM de mamă. Ultima ei imagine din această lume a fost fetiţa pentru care şi-a dat viaţa

La 24 de ani, pe Mihaela, o tânără din Agigea, viaţa a pus-o la cea mai grea încercare. A trebuit să aleagă între viaţa ei şi cea a copilului pe care îl purta în pântec. În cea mai frumoasă zi din viaţa ei, cea în care a aflat că va fi mamă, a primit şi cea mai cumplită veste. Avea cancer.

„I-a descoperit că are chist la ficat. La 4 luni a fost, s-a internat la spital, i-a făcut operaţia. În timpul operaţiei la paroscopie a descoperit că are tumoare suprarenală”, a spus soţul Mihaelei, Nicu Balaniuc pentru România TV

Cancerul avansase de la ficat, la rinichi. Medicii i-au recomandat să renunţe la sarcină ca să poată fi operată.

Mihaela a decis că viaţa copilului este mai presus de a ei. După patru luni, tânăra a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa. Organismul ei, secătuit din cauza sarcinii, nu mai putea lupta cu boala. Medicii au decis să facă cezariană în luna a opta de sarcină, pentru a salva fetiţa.

„A doua zi după operatie m-a întrebat de ce nu mă fac bine? Şi nu am putut să îi zic că doctorii au zis că nu mai are nicio şansă”, a povestit soţul fetei.

Mihaela a apucat să-şi vadă copilul şi să îl ţină în braţe. Însă doar pentru o zi. A doua zi după naştere, organismul ei a cedat şi a intrat în comă. Ultima ei imagine din această lume a fost fetiţa pentru care a făcut sacrificiul suprem. Copila va purta numele mamei. Mihaela Maia va avea întotdeauna un înger păzitor.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR: „I-am promis fiicei mele că o voi ajuta să moară”