Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun

Timp de aproape o lună, între 28 noiembrie și 24 decembrie, de la ora 10.00 până la 20.00, la Târgul de Crăciun de la Dalles, vizitatorii vor putea descoperi ultimele tendințe în arta de a face daruri de sărbători.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 14:58
Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun

Anul acesta la târg vor participa 96 de expozanți de top din zone cât mai diverse, care au pus mult suflet și au ales cu grijă și dăruire cele mai deosebite și originale idei de cadouri pentru ca toată lumea să fie fericită atunci când descopera surprizele de sub brad.

Iată câteva dintre cele mai interesante și inedite sugestii din ceea ce puteți găsi la Târgul de Crăciun de la Dalles:

  • Dintre produsele „vedetă” ale Târgului se disting brăduții în miniatură, plantați în ghivece, ce pot fi dăruiți într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, insotiti de un mesaj original. Un cadou inedit, natural și ecologic care va aduce multă bucurie celui ce-l primește.
  • Pentru iubitorii de ceaiuri, cafele și ciocolată caldă, expozanții au pregătit zeci de sortimente aromate, pentru toate gusturile și preferințele, precum și porțelanuri fine din care pot fi savurate.
  • Gurmanzii vor avea de ales dintr-o gamă gamă largă de produse din ciocolată, dulcețuri, siropuri și șerbeturi naturale, dulciuri gustoase din: marțipan, căsuțe de turtă dulce, acadele și alte delicii, și fois gras, condimente exotice și multe alte delicatese.
  • Decorațiuni interioare, ornamente și accesorii specifice sărbătorilor de iarnă. Doar la Dalles veti afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun, de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual, cu multă migală, pentru bucuria sufletului și a ochiului.
  • Bineînțeles că nu puteau lipsi de la târg expozanții din zona de fashion, cu accesorii și bijuterii, dar și cei cu produse cosmetice bio și jucării din lemn pentru cei mai cuminți copii.

Intrarea la târg este gratuită.

Sala Dalles Bulevardul se află  pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18. Pagina de facebook: Galeria Dalles.


loading...