Salarii 2023. Se fac angajări pe bandă rulantă, cu 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de application support engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

30 mart. 2023, 10:41
Salarii 2023. Se fac angajări pe bandă rulantă, cu 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună

Salarii 2023. Un angajat pe poziţia de application support engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„În lista de atribuţii a unui application support engineer se numără găsirea de soluţii pentru erorile aplicaţiilor, oferirea de asistenţă şi remedierea diverselor probleme întâmpinate de către utilizatori. În prezent, pentru acest rol, cele mai multe oferte de joburi vin în special din Bucureşti şi Sibiu sau sunt remote. Această poziţie necesită în primul rând experienţă de lucru cu baze de date SQL şi Linux, abilitatea de a diagnostica, depana, obţine rezultate şi de a oferi soluţii la o gamă largă de probleme tehnice, dar şi experienţă de lucru cu modul RUN / Ticketing. Totodată, este de preferat înţelegerea scripturilor Shell şi capacitatea de a lucra eficient, atât cu supraveghere directă, cât şi fără supraveghere. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 1.600 – 2.200 euro lună, în medie”, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Angajări Mega Image 2023. Cât câștigă pe lună un casier în magazinele din București

Salarii 2023. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, program de lucru flexibil, zile suplimentare de vacanţă, tichete de masă şi buget anual de traininguri şi cursuri.

„Această poziţie necesită în primul rând experienţă de lucru cu baze de date SQL şi Linux, abilitatea de a diagnostica, depana, obţine rezultate şi de a oferi soluţii la o gamă largă de probleme tehnice, dar şi experienţă de lucru cu modul RUN / Ticketing.”, spune Andrei Frunză, CEO, BestJobs România.

În prezent, 399 de posturi vacante pentru poziţia de application support engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Angajări masive la ANAF, sunt libere 100 de posturi. Salariile, cu sporuri şi bonusuri, depăşesc 10.000 de lei

Salarii 2023. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Sibiu. Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri. Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară. Vezi mai multe despre joburi cu #SalariuLaVedere pe https://www.bestjobs.eu/ro/salariulavedere.