Angajări Mega Image 2023. Cât câștigă pe lună un casier în magazinele din București

În ultima perioadă, salariile casierilor care lucrează în magazinele Mega Image din București au devenit subiectul mai multor dezbateri. Deși, părerile au fost mereu împărțite nimeni nu a știut cu adevărat cât câștigă un astfel de angajat.

27 mart. 2023, 21:40
Angajări Mega Image 2023. Cât câștigă pe lună un casier în magazinele din București
Angajări Mega Image 2023. Cât câștigă pe lună un casier în magazinele din București

Cât câștigă pe lună un casier în magazinele Mega Image din București. Până acum au circulat tot felul de informații eronate despre aceste salarii, însă noi am aflat cât câștigă pe lună un casier în București.

Citește și Salarii de peste 1.500 de euro pentru angajaţii unui mare lanţ de hipermarketuri. Ce posturi sunt disponibile

Cât câștigă pe lună un casier în magazinele Mega Image din București

Majoritatea românilor visează să aibă un salariu care să le permită un trai decent și să nu ducă grija zilei de mâine, însă pentru cei care nu au studii superioare acest vis poate fi extrem de greu de îndeplinit în România.

Cu toate acestea, sunt și locuri de muncă care le pot oferi chiar și celor fără prea multe studii șansa de a avea un salariu decent și de ce nu, bonusuri.

Recent, Mega Image a anunțat că recrutează persoane pentru a ocupa postul de casier în magazinele sale din București. Însă, principala condiție pentru cei care vor să obțină un astfel de job este să aibă o experiență de minimum doi ani în domeniu.

Trebuie să precizăm faptul că salariul pentru un astfel de post nu este deloc unul de neglijat. Pentru un program de lucru full time, Mega Image le oferă angajaților care ocupă această funcție un salariu între 2.650 și 3200 de lei pe lună.

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în aceste momente, agenţii economici din România au 53.304 locuri de muncă vacante, la nivel naţional, în timp ce angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă lucrătorilor români 222 de posturi, transmite Agerpres.

Astfel, în România cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (3.236); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (2.809); agent de securitate (2.339); curier (2.255); lucrător comercial (2.191); manipulant mărfuri (1.772); muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii (1.700); muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.482); fierar betonist (970); agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport (852).

În ceea ce privește Spaţiul Economic European angajatorii oferă românilor prin intermediul reţelei EURES România, 222 locuri de muncă în țări precum:

  • Norvegia – 121 locuri de muncă pentru: bucătar; manager departament; manager bucătărie; şofer de cisternă; brutar; patiser; chef; muncitor în producţia de crabi; muncitor în producţie;
  • Austria – 52 locuri de muncă pentru: instalator sanitar/aer condiţionat; muncitor calificat în domeniul mecanicii; operator maşină; recepţioner; ajutor bucătar; bucătar; cameristă; barman; chef de rang/manager restaurant; ospătar/chelner; ajutor ospătar; Finlanda – 26 locuri de muncă pentru: muncitor în producţia de cârnaţi; muncitor necalificat – culegător de căpşuni;
  • Germania – 17 locuri de muncă pentru: asistent medical generalist sau asistent medical de radiologie; asistent medical; farmacist; lucrător în bucătărie; bucătar; ospătar; ajutor grădinar; grădinar; mecanic instalaţii pentru refrigerare;
  • Olanda – şase locuri de muncă pentru: operator cnc şi personal curăţenie.

Citește și Salariile din mediu privat cresc cu până la 20% în 2023. 60% dintre angajatori susţin că vor mări veniturile angajaţilor