Salarii 2023. Se oferă pe loc 2000 de euro pe lună dacă te califici. Cine sunt românii care primesc lunar o leafă de 23.700 de euro

Topul salariilor din economie este tot mai mare valoric de la lună la lună. Cele mai mari salarii din România depăşesc 20.000 de euro net/lună, dar sunt şi salarii de 2000 de euro la mare ofertare.

08 mart. 2023, 17:05
Salarii 2023. Se oferă pe loc 2000 de euro pe lună dacă te califici. Cine sunt românii care primesc lunar o leafă de 23.700 de euro

Salarii 2023. Persoanele care sunt interesate să ocupe un post de consultant MS Dynamics trebuie să știe că pot câștiga un salariu net care variază între 1.600 și 2.000 de euro în fiecare lună. Angajații trebuie să conducă implementarea suitei MS Dynamics prin colectarea cerinţelor, analiza decalajelor și dezvoltarea unei soluţii complete în parteneriat cu furnizorii companiei. În plus, ei se vor ocupa și cu promovarea implementării, dar și cu testarea și instruirea utilizatorilor.

Ana Vişian, manager de marketing BestJobs, a transmis că aproxiamtiv 10.000 de locuri de muncă în domeniul IT sau al telecomunicațiilor au fost publicate, de la începutul anului, pe platforma de recrutare online. Acest lucru arată că angajatorii au nevoie de personal în cele două domenii menționate în ciuda valurilor de concedieri făcute de marile companii din întreaga lume.

„Este nevoie de specialişti în domeniu. Angajatorii din IT nu dau semne să încetinească demersurile de recrutare în ciuda ştirilor despre disponibilizările masive de la nivel internaţional. Candidaţii căutaţi pentru rolul de consultant MS Dynamics au experienţă în consultanţă şi experienţă cu instalarea, configurarea şi mentenanţa Dynamics CRM, cunoştinţe de business, precum şi cunoştinţe de limba engleză”, a explicat Vișan.

Cele mai multe companii din România care recrutează angajați pe aceste posturi sunt din Brașov, Timișoara și București. Este important de precizat că doritorii pot să lucreze și de acasă. „Pentru acest rol, capacitatea de sinteză, gândirea analitică, atenţia la detalii şi capacitatea de a înţelege rapid noile concepte tehnice sunt necesare”, a concluzionat managerul de marketing.

În plus, pe lângă salariul care poate ajunge la 2.000 de euro, angajații au parte și de mai multe beneficii extrasarile. Printre acestea se numără:  bonusul de performanţă, primele de sărbători, tichetele de masă, decontarea transportului şi posibilitatea de a lucra remote. Aproximativ 700 de anunțuri cu posturi vacante pentru poziția de consultant MS Dynamisc sunt disponibile pe platforma BestJobs, potrivit Ziarul Financiar.

Salarii 2023. Cele mai mari salarii din economia locală sunt cuprinse între 111.150 şi 117.000 de lei net pe lună, adică între circa 22.600 şi 23.780 de euro, şi sunt plătite de industria de intermedieri financiare de asigurări, de IT&C şi de comerţ, scrie Ziarul Financiar.

Top zece cele mai mari salarii din economia locală este condus de angajaţi din sectoa­re precum intermedieri finan­ciare şi asigurări, comerţ şi informaţii şi comunicaţii, arată datele de la Inspecţia Muncii transmise Ziarului Financiar.

Astfel, cele mai mari salarii din economia locală sunt cuprinse între 190.000 şi 200.000 de lei brut, adică 111.150 şi 117.000 net pe lună, ceea ce înseamnă între circa 22.600 şi 23.780 de euro. În această categorie sunt trei contracte de muncă care fac parte din industria de intermedieri financiare de asigurări, de informaţii şi comunicaţii, precum şi de comerţ.

Salarii Auchan 2023. Cât câştigă un casier relocat de la casele de marcat desfiinţate. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Raluca Pârvu, business manager în cadrul companiei de consultanţă în resurse umane BPI România, crede că salariile menţionate aparţin cu siguranţă unui grup foarte select de CEO ce conduc businessuri de top din industriile menţionate.

Cele mai mari salarii din România. Sunt angajaţi care câştigă și peste 22.000 de euro net pe lună

„Sunt industrii cu performanţe şi randament ridicat şi cu marje de profit semnificative. Foarte probabil aceste remuneraţii sunt decise de un consiliu de administraţie, includ indicatori foarte concreţi de performanţă şi fac parte dintr-un pachet financiar care include şi bonusuri. Deşi sunt remuneraţii foarte mari din perspectivă românească, ele nu aparţin neapărat unor expatriaţi. Adesea, marile grupuri internaţionale poziţionează remuneraţiile conducătorilor în ţări cu fiscalitate avantajoasă pentru a controla costurile şi confidenţialitatea”, a spus ea pentru ZF.

În top 10 cele mai bine plătite contracte de muncă, cel mai mic salariu net este de peste 20.200 de euro. Comerţul are cele mai multe contracte de muncă în top 10 cele mai mari salarii, adică cinci. Trei dintre ele sunt în intervalul 105.300 lei – 111.150 lei net pe lună.