Salarii Auchan 2023. Cât câştigă un casier relocat de la casele de marcat desfiinţate. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

În contextul scandalului cu casele de marcat la Auchan, vă prezentăm cât câștigă un casier la acest hypermarket.

07 mart. 2023, 12:19
Salarii Auchan 2023. Cât câştigă un casier relocat de la casele de marcat desfiinţate. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Salarii Auchan 2023. Un casier principal trezor câștigă 1.800 lei, plus tichete de masă 400 lei, conform Undelucram.ro. Un casier încasator câștigă 1.750 lei.

Salarii Auchan 2023. Un lucrător comercial senior raion pește și preparate din carne proaspătă câștigă 2.550 lei. Un controlor gestiune are salariul de 4.500 lei, plus bonuri de masă în valoare de 400 lei.

George Simion şi Marian Godină, contre din cauza aşa-zisului boicot de la Auchan, după desfiinţarea caselor de marcat
Salarii Auchan 2023 În 22 februarie, Auchan anunța, printr-un comunicat, că „a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți”:

„Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise.

De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.

Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Marian Godină, nemulţumit de eliminarea casierilor: „Îi punem pe clienți să fie casieri pentru noi, gratis”. Auchan a reacţionat imediat

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar”.

Auchan asigură că toți angajații caselor de marcat vor fi păstrați în companie, pe post de consilieri

„Ca parte a proceselor de modernizare și digitalizare a companiei, Auchan a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți. Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise. De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.

Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Auchan modernizează linia caselor de marcat și oferă clienților 100% din case deschise permanent. Unii clienţi nu sunt mulţumiţi

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar.

După scanarea produselor, clienții pot achita cumpărăturile prin orice modalitate de plată: numerar, card bancar, bonuri de masă digitalizate, etc. De asemenea, noul sistem de case permite scanarea facilă și a cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, oferind membrilor numeroase avantaje”, a informat Auchan.

„Proiectul de modernizare a caselor de marcat este natural în contextul social aflat în continuă schimbare și reprezintă răspunsul nostru la nevoile clienților și angajaților, dar și un nou pas în transformarea digitală a companiei noastre. Ascultând nevoile clienților și angajaților, am reușit să implementăm o soluție care asigură modernitate, păstrând parcursul asistat de către colegii noștri, și care contribuie la dezvoltarea profesională a acestora”, a declarat Gabriela Gealapu, Manager Național Case.
În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt deja echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei.

„Evoluția numărului de case self check-out este dovada dinamicii pieței și răspunsul nostru la exigențele de azi ale clienților. Astfel, aceștia vor putea beneficia de un parcurs independent în magazin, accesibil, rapid și simplu, de o soluție adaptată nevoilor lor, cu acceptarea tuturor modalităților de plată și colegi care ajută în cazul în care este nevoie de asistență pentru scanarea produselor. De asemenea, cu noile case de marcat clienții vor avea acces cu ușurință și la beneficiile programului de fidelitate MyCLUB Auchan, precum și la informații privind campaniile derulate în magazine”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Ce salarii primesc angajații hipermarketurilor din România. Câți bani se dau la Carrefour, Kaufland și Cora

Îndatoririle și responsabilitățile angajaților din hipermarketurile din România sunt multe, posturile fiind numeroase, de la profesioniști manageriali până la agenți de pază. Aceștia primesc salarii în funție de postul ocupat.

Comform informațiilor publicate de foștii sau actualii angajați din hipermarketuri pe platforma undelucram.ro, există salarii diferite și în funcție de angajator, cei mai mari din România fiind Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora.

Citește și: Dedeman face angajări! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă

Salarii casier în 2022

  • Kaufland – aproximativ 3.200 lei;
  • Carrefour – 1.820 lei;
  • Cora – 2.500 lei;
  • Auchan – între 1.750 și 1.800 lei.

La Kaufland, salariul unui șef de raion mărfuri alimentare/nealimentare ajungea la suma de 3.300 până la 6.800 lei, în funcție de experiență. Un manager de magazin câștiga lunar 6.000 lei, un manager de raion primea 2.800 lei, iar în achiziții se câștigau salarii de 2.600 lei.

Citește și: Legislația pentru nomazii digitali ia avânt în România: fără taxe și contribuții pe salarii

La Carrefour, un coordonator de depozit primește un salariu de până la 2.100 lei, un manager raion 2.810 lei, iar un specialist achiziții câștigă 3.250 lei.

La Cora, un șef de recepție marfă căștigă un salariu de aproximativ 3.500 lei, iar un manager de raion 2.700 lei.

La Auchan, salariul unui manager ajungea la 3.000 de lei, al unui vânzător la 3.000 de lei, iar al unui asistent de achiziții la 2.800 de lei. Aici, un manager de raion câștigă până la 3.000 de lei.