Salarii 2023. Un coordonator de curieri câştigă 1.000 de euro net pe lună. Bonus de performanţă de Sărbători

În prezent, 719 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de curieri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

04 dec. 2023, 07:44
Salarii 2023. Un coordonator de curieri câştigă 1.000 de euro net pe lună. Bonus de performanţă de Sărbători

Salarii 2023. Un angajat pe poziţia de coordonator de curieri are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Coordonatorul de curieri planifică şi optimizează rutele de livrare. Coordonatorul este şi cel care elaborează rapoarte periodice solicitate de management, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Prime Crăciun 2023. Compania din România care dă al 13-lea salariu de 2.500 de lei de Sărbători

„Coordonatorul de curieri planifică şi optimizează rutele de livrare, conducând echipa pentru a asigura livrări prompte şi de calitate. Gestionând eficient resursele şi monitorizând procesul de livrare, coordonatorul rezolvă problemele apărute şi menţine standardele de calitate. Coordonatorul este şi cel care elaborează rapoarte periodice solicitate de management, asigurând respectarea politicilor şi procedurilor de lucru pentru un serviciu profesional. Pentru rol sunt recrutaţi candidaţi cu studii medii sau superioare şi experienţă în domeniul serviciilor de logistică şi curierat. Totodată, sunt apreciate abilităţile de lider, atenţia la detalii şi experienţa în coordonarea echipei. Salariul este între 800 şi 1.000 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, tichete de masă, decontarea transportului şi abonament la servicii medicale.

În prezent, 719 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de curieri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ilfov, Sibiu, Cluj etc.

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Salarii 2023. Un şofer personal câştigă între 900 şi 1.100 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de şofer personal are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată informaţiile furnizate de platforma de recrutare online bestjobs.

„Multe companii pun la dispoziţie echipelor din management, ca beneficiu extrasalarial, opţiunea de şofer personal. Acesta asigură transportul sigur şi este responsabil cu planificarea rutelor optime sau se ocupă de diverse sarcini administrative, cum ar fi cumpărături sau livrări de bunuri şi documente, adaptându-se la necesităţile specifice ale acestuia. Angajatorii caută şoferi cu peste 10 ani de experienţă şi cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu. Salariul este între 900 şi 1.100 euro net”, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Crăciun 2023. Ce preferă românii, să fie musafiri sau gazde? Câţi bani au repartizaţi pentru cadouri

De regulă, pentru această poziţie angajatorii cer de la candidaţi să aibă cunoştinte de limba engleză (mediu), să fie absolvenţi de studii superioare sau medii (studii finalizate sau în curs), să aibă permis de conducere categoria B şi minimum 10 ani de experienţă ca şofer, fără un istoric de accidente majore.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: transport asigurat, prime de sărbători, asigurare clinici medicale private, maşina, telefon, laptop.

În prezent, 320 de posturi vacante pentru poziţia de şofer personal sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Piteşti, Cluj-Napoca.