Salarii curieri 2024. Un responsabil de livrări câştigă între 550 şi 850 de euro net pe lună, zile libere suplimentare şi primă de Paşte

În prezent, 3.368 de posturi vacante pentru poziţia de responsabil livrări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

11 ian. 2024, 20:21
Salarii curieri 2024. Un responsabil de livrări câştigă între 550 şi 850 de euro net pe lună, zile libere suplimentare şi primă de Paşte

Salarii curieri 2024. Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei. Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ.

Un angajat pe poziţia de responsabil de livrări are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Salarii 2024. Lovitură pentru anumiți angajaţi – Anul 2024 nu va aduce nicio majorare pe card

„Rolul de responsabil livrări este frecvent în cadrul companiilor de comerţ online sau de curierat, fiind responsabil de coordonarea şi optimizarea procesele de livrare. Candidaţii potriviţi au experienţă în logistică, cunoştinţe SAP şi sunt responsabili de eficienţa distribuţiei. Atribuţiile includ gestionarea echipei de livrare, optimizarea rutelor şi asigurarea unui serviciu de livrare prompt şi calitativ. Oferta salarială este între 550 şi 850 euro net, fiind active joburi la nivel naţional“, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, abonament clinică privată, traininguri şi cursuri şi zile libere suplimentare.

În prezent, 3.368 de posturi vacante pentru poziţia de responsabil livrări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ploieşti, Bucureşti, Craiova.

 

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Salarii curieri 2024. Un evaluator în amanet câştigă între 850 şi 1.000 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de evaluator în amanet are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Salarii badante 2024: Cât vor primi în acest an persoanele angajate să facă menaj, îngrijitorii și babysitterii

„Un evaluator la amanet este responsabil cu evaluarea şi stabilirea valorii obiectelor aduse pentru amanetare de către clienţi. Acesta examinează detaliile, calitatea şi starea bunurilor, având cunoştinţe solide despre valoarea pieţei bunurilor, precum şi abilităţi de evaluare şi negociere pentru a ajunge la un acord echitabil între ambele părţi. Angajatorii caută persoane cu studii medii absolvite, abilităţi în utilizarea computerului şi telefonului, cunoştinţe în domeniul service-ului GSM şi o cunoştinţe medii de limba engleză. Salariul este de 850 – 1.000 euro net“, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, timp de lucru flexibil şi mentorat.

În prezent, 135 posturi vacante pentru poziţia de evaluator în amanet sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Iaşi etc.