Salarii de 2.500 de euro în România! Moș Crăciun a umplut tolba pentru această categorie de români

2023 a fost un an greu pentru toți românii. Cele mai mari provocări le-au avut angajatorii care au încercat să le majoreze salariile angajaților sau să le ofere diverse bonusuri în încercarea de a-i ajuta să treacă peste această perioadă economică dificilă.

16 dec. 2023, 17:13
Salarii de 2.500 de euro în România! Moș Crăciun a umplut tolba pentru această categorie de români
Salarii de 2.500 de euro în România! Moș Crăciun a umplut tolba pentru această categorie de români

Salarii de 2.500 de euro în România! În acest an, 80% dintre angajatori au ținut cont de problemele financiare cu care s-au confruntat oamenii lor și au crescut salariile angajaților.

Citește și Sute de locuri de muncă disponibile pentru români în străinătate. Salariile ajung și la peste 45.000 de euro pe an

Salarii de 2.500 de euro în România!

Mai mult, bugetul alocat pachetului de beneficii extra salariale a fost mai mare anul acesta, față de anul precedent, pentru 58% dintre companii, arată cel mai recent sondaj realizat de platforma de recrutare bestjobs.

Potrivit acestui sondaj, în 2023, creșterile salariale au fost acordate pentru toată echipa în 40% dintre cazuri și pentru mai mult de jumătate dintre angajați în 38%.

De asemenea, în 57% din cazuri, creșterile salariale au fost oferite punctual, în funcție de rezultate, în timp ce alte companii au oferit juniorilor, în 48% din cazuri, seniorilor (38%) și middle-managerilor (33%).

În plus, peste 60% dintre angajatori au oferit măriri salariale de până la 15%, în timp ce 30% au oferit între 16 și 30%. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă care să îți audă lunar, în cont, o sumă considerabilă, iată cinci joburi unde poți să obții între 1.500 și 2.500 de euro.

Primul job este cel de expert contabil în Timișoara. Cei care activează în domeniu spun că este o oportunitate pentru profesioniști experimentați în sectorul financiar-contabil. Cerințele includ experiență în contabilitate, cunoștințe solide de legislație fiscală și abilități avansate în utilizarea programelor specifice, iar oferta salarială este între 1.700 – 2.000 € net / lună.

Al doilea loc de muncă unde poți să obții un salariu frumușel este cel de HR Coordonator în București. Angajatorul cere experiență anterioară în domeniul resurselor umane, abilități de organizare și gestionare eficientă a personalului. Candidații trebuie să demonstreze competențe excelente în comunicare și să aibă cunoștințe solide despre legislația muncii din România asta dacă vor să obțină la final de lună între 1.765 – 1.955 € net.

Senior Marketing Specialist în București este un alt loc de muncă care îți poate aduce un venit consistent. Cei care ocupă un astfel de loc de muncă au șansa de a coordona și implementa strategii eficiente de marketing pentru o companie progresivă. Cerințele includ experiență extinsă în marketing, abilități de gestionare a proiectelor și creativitate în dezvoltarea campaniilor, iar oferta salarială este între 1.500 – 2.500 € net / lună.

Un alt job extrem de bun este cel de inginer Proiectant Instalații HVAC în Balotești, jud Ilfov. Pentru a ocupa un astfel de post angajatorul vrea experiență în proiectarea și implementarea sistemelor HVAC, cunoștințe solide de inginerie și capacitatea de a lucra în echipă. La rândul său, el oferă lunar suma de 1.500 – 2.500 € net / lună.

Ultimul, dar nu cel din urmă loc de muncă care te poate face fericit la fiecare final de luncă este cel de consultant Senior în Fonduri Europene, București. Cel sau cea care ocupă un astfel de post este responsabil să ghideze organizațiile în accesarea și gestionarea fondurilor europene. Candidații trebuie să aibă experiență extinsă în domeniul fondurilor europene, să ofere consultanță strategică și să coordoneze proiecte. În acest domeniu sunt esențiale abilitățile avansate de comunicare, dar și cunoștințele detaliate ale legislației europene. Dacă vei obține un astfel de post, la final de lună poți câștiga între 1.400 – 2.400 € net / lună.

 Citește și Locuri de muncă plătite cu 4.000 euro pentru români. Nu ai nevoie de studii superioare