Locuri de muncă plătite cu 4.000 euro pentru români. Nu ai nevoie de studii superioare

Companii din Spania și Grecia fac angajări la început de 2024. La mare căutare aici sunt joburile de fotograf, vânzător sau agent de turism. Salariile sunt foarte atractive, dar și sarcinile sunt pe măsură.

10 dec. 2023, 18:34
Locuri de muncă plătite cu 4.000 euro pentru români. Nu ai nevoie de studii superioare

Potrivit unui anunț postat pe una dintre cele mai mari platforme de locuri de muncă, în Spania și în Grecia se caută personal, în special în domeniul HoReCa, dar nu numai. La mare căutare sunt joburile de fotograf, vânzător sau agent de turism, scrie Fanatik.ro.

Candidații nu trebuie să fie absolvenți de facultate, iar companiile oferă pregătirea pentru toți angajații, astfel ca fiecare să facă față noului loc de muncă.

Citește și: Angajări 2024: 140.000 de muncitori străini ar putea veni la muncă în România în 2024

De exemplu, pentru un loc de muncă de fotograf hotelier salariul este unul pe măsura muncii depuse. Cine este acceptat la acest loc de muncă primește lunar între 1000 și 4000 de euro. Însă, nici atribuțiile nu sunt puține. Trebuie să facă poze în marea majoritate a timpului. Tot el este cel responsabil pentru ședințele foto pe care le organizează pentru oaspeții hotelului, dar și pentru promovarea serviciilor hotelului, potrivit unui target stabilit la început. În funcție de asta, la salariu se mai pot adăuga anumite bonusuri de performanță.

Citește și: Locul de muncă plătit cu aproape 4.000 de euro pe lună. Vizitezi lumea întreagă și nu ai nevoie de studii superioare

Printre atribuții se numără ți participarea la evenimentele din cadrul hotelului. Cei acceptați la acest loc de muncă vor fi pregătiți de personal autorizat la Brașov, înainte de a pleca în Grecia sau Spania.

Pe lângă salariu, se asigură cazare, masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, asigurare medicală și decontare transport.