Salarii de peste 1.500 de euro pentru angajaţii unui mare lanţ de hipermarketuri. Ce posturi sunt disponibile

Un cunoscut lanţ de hipermarketuri din Spania le oferă angajaţilor salarii de peste 6.500 de euro pe lună. Personalul calificat este remunerat cu 6.500 de euro pe lună (78.288 de euro pe an), în timp ce absolvenții de studii superioare pot ajunge până la 4.300 de euro pe lună.

27 mart. 2023, 13:19
Salarii de peste 1.500 de euro pentru angajaţii unui mare lanţ de hipermarketuri. Ce posturi sunt disponibile

Salarii hipermarket. Compania de supermarketuri Mercadona din Valencia le oferă salarii fabuloase angajaţilor. La prezentarea rezultatelor lanțului de supermarketuri, președintele acestuia, Juan Roig, a făcut publice cele mai recente date ale companiei și a dezvăluit salariul actual al lucrătorilor săi. Este vorba despre aproximativ 99.000 de oameni în Spania și Portugalia.

Salarii de peste 1.500 de euro pentru angajaţii unui mare lanţ de hipermarketuri

În prezent, salariul brut al unui nou angajat de la Mercadona în Spania este de 1.507 de euro, în timp ce salariul pentru un angajat cu cel puţin patru ani de vechime se ridică la 2.039 de euro pe lună. În plus, angajaţii cu vechime de doi și trei ani primesc un salariu lunar brut de 1.655, respectiv 1.837 de euro. Compania le-a crescut angajaţilor veniturile în acest an după creșterea preţurilor, scrie ziarulromanesc.es.

Acum, Mercadona caută medici, cu o scară de salarizare mare și a publicat oferte de angajare pentru acești profesioniști în diferite părți ale Spaniei. Mai exact, posturile sunt oferite pentru Comunitatea Madrid, Catalonia, Galicia, Castilla y León și Asturias.

Citeste si Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Lanțul de hipermarketuri face angajări în mai multe orașe din țară

Oferta Mercadona se adresează personalului cu o diplomă în Medicină, cu disponibilitate luni până sâmbătă și, de asemenea, pentru deplasări. Viitorii medici vor trebui să dețină permis de conducere și vehicul propriu. Portalul de angajare al companiei precizează că nu este necesară experiența anterioară, dar este necesară înregistrarea ca solicitant de locuri de muncă în banca de locuri de muncă înființată pe site-ul Mercadona.

După înregistrare, cei interesați vor trebui să aplice pentru postul pe care-l doresc cu codul de identificare. După faza inițială de selecție, va urma un interviu faţă în faţă.

Citeste si LIDL România face anunţul mult aşteptat de români. Schimbări majore în lanţul de hipermarketuri începând de săptămâna viitoare