Salarii de peste 3.000 lei în mână la Lild. Ce joburi sunt disponibile şi în ce localităţi

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în 89 de localități din țară, pe poziții foarte diverse. Venitul unui vânzător poate depăşi 3.000 lei în mână.

14 sept. 2022, 15:50
Salarii de peste 3.000 lei în mână la Lild. Ce joburi sunt disponibile şi în ce localităţi

Lidl face angajări. Se caută vânzători, lucrători în depozit, stivuitorist, manageri de magazin, manageri adjuncți, șefi de vânzări, asistenți de manageri, manager de departament logistic, manageri de proiect, tehnicieni de mentenanță în depozit, asistenți de gestiune stocuri, dispecer de transporturi, controlori de stocuri, responsabili de revizii
specialist în achiziții, contabil, analist de gestionare a bazelor de date, consultanți procese logistică, specialist logistică, economist junior, specialist administrare personal & global, consultant IT junior – sisteme depozit, specialist payroll, talent acquisition specialist, junior real estate, IT service & support junior specialist.

Joburile scoase la concurs de Lidl sunt disponibile în 89 de localităţi din România, inclusiv în Bucureşti.

Citeşte şi: Vouchere de 150 de lei de la LIDL. Ce trebuie să faci ca să primeşti şi tu unul

Persoanele selectate pentru aceste joburi vor beneficia de un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat, salariu cu majorări salariale garantate anual, Tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii, sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale, Asigurare medicală privată și asigurare de accidente, pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei şi zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere.

Ca exemplu, un casier Lidl angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an. Astfel, veniturile sale nete ajungeau și la 3.855 de lei net pe lună, potrivit greatnews.ro.