Vouchere de 150 de lei de la LIDL. Ce trebuie să faci ca să primeşti şi tu unul

LIDL anunţă noi suprize pentru clienţii săi. Retailerul oferă românilor gratuit vouchere în valoare de 150 de lei, cu care îşi pot face cumpărăturile.

06 sept. 2022, 23:20
Vouchere de 150 de lei de la LIDL. Ce trebuie să faci ca să primeşti şi tu unul

Vouchere de 150 de lei de la LIDL. Pentru a beneficia de ele tot ce trebuie să faci este să  urmăreşti emisiunea „Chefi la cuţite” şi să răspunzi rapid la câteva întrebări.

Vouchere de 150 de lei de la LIDL. Veşti bune pentru români

Citeşte şi LIDL anunţă noi oferte în magazine. Românii se vor bate pe acest produs aflat la promoţie

Mai exact, în fiecare zi de duminică pe parcursul perioadei de concurs, cei care vor să-şi facă cumpărăturile gratis la LIDL trebuie să urmărească emisiunea „Chefi la cuţite”, să intre în aplicaţie în secțiunea homepage “Chef-ul Rețetelor”, să urmărească rețeta săptămânii realizată de Chef Florin Dumitrescu și să răspundă la întrebările QUIZ-ului săptămânal.

Vor fi trei întrebări cu trei răspunsuri predefinite, fiecare întrebare având un singur răspuns corect. QUIZ-ul din aplicație este deschis publicului pentru a răspunde la întrebări timp de 6 (șase) zile.. Rețeta și QUIZ-ul săptămânal vor fi activate în fiecare zi de duminica, la ora 20:30 și vor fi resetate în fiecare zi de Sâmbăta, la ora 23:59, potrivit vbiz.ro. 

În fiecare săptămână Lidl va oferi câte cinci vouchere de cumpărături celor care răspund corect şi repede. Câştigătorii vor fi afișați în aplicația de mobil Antena 1, pe site-ul www.a1.ro și pe pagina de Facebook Chefi la Cuțite oficial și anunțați prin intermediul paginii de Facebook Chefi la Cuțite oficial.

Citeşte şi Oferta incredibilă la LIDL. Produsul pentru elevi pe care se vor bate românii de luni