Salarii nesimţite de aproape 13.000 de lei, la stat. Află cine primeşte sporuri de mii de lei VIDEO

Criza nu a ajuns şi la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor unde salariile sunt uriaşe. Potrivit unor documente intrate în posesia România TV, şeful de cabinet al celei care conduce instituţia de stat are un salariu de aproape 13.000 de lei.

RomaniaTV.net
29 feb. 2012, 15:29
Salarii nesimţite de aproape 13.000 de lei, la stat. Află cine primeşte sporuri de mii de lei VIDEO

Potrivit unui ordin semnat chiar de şeful ANRP, Dorina Danielescu, şeful său de cabinet, Paul Octav Lucian, are de salariu de aproximativ  de 9.500 de lei, la care se adaugă şi sporuri în valoare de aproape 3.500 de lei. Nu este un salariu ilegal, pentru că acea plafonare a salariilor se aplică doar în cazul şefilor de companii şi agenţii de stat.

Totuşi, potrivit unor informaţii şi preşedintele ANRP ar avea un venit total care s-ar apropia de 12.000 de lei. Acea decizie privind plafonarea la maximum 4.800 de lei nu se aplică şi în cazul Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Vorbim de o instituţie controversată, implicată în mai multe scandaluri de corupţie. Cu doar câteva luni, fostul vicepreşedinte al acestei agenţii a fost arestat într-un dosar de trafic de influenţă şi corupţie.