Salarii umilitoare la Antena Stars! S-a aflat câți bani câștigă pe lună o prezentatoare de știri și o asistentă tv

Dacă despre prezentatorii de știri se știa că sunt cei mai bine plătiți din domeniul presei, iată că acest lucru nu este adevărat. Spre exemplu, o prezentatoare de la Antena Stars are un salariu foarte mic și este asemănător cu cel al unui angajat de la STB.

24 feb. 2023, 10:54
Salarii umilitoare la Antena Stars! S-a aflat câți bani câștigă pe lună o prezentatoare de știri și o asistentă tv

Salariile din televiziune diferă foarte mult de la un trust la altul. Toată lumea credea că o prezentatoare este foarte bine plătită, pentru că prezintă un jurnal de știri, unde trebuie să fie mereu fermă pe poziție și să aibă o dicție impecabilă.

Citiți și: Iulia Albu, dată afară de la Antena Stars. Motivul pentru care şefii au luat decizia radicală

De asemenea, salariile diferă în funcţie de nivelul de rating şi tipul de emisiune. În comparație cu veniturile lunare ale prezentatoarelor de la Pro Tv și Antena 1, salariul unei prezentatoare de la  Antena Stars este comparabil cu cel al unui vatman STB, care câștigă 3.700 de lei, conform click.ro

Care este salariul unei prezentatoare de la Antena Stars

Dacă Andreea Esca ar câștiga aproximativ 50.000 de euro pe lună, prezentatoarea de știri Olivia Păunescu de la Observator, Antena 1, ar primi 5.000 de euro. Mai mult sau mai puţin adevărate aceste sume, cert este că salariile prezentatoarelor de la Antena Stars nu se compară cu sumele încasate de colegele lor de la posturile concurente.

Recent s-a aflat că prezentatoarea ştirilor de la Antena Stars ar câștiga o sumă cuprinsă între 2.700 şi 4.000 de lei pe lună. Ceea ce este umilitor este că prezentatoarea de știri mondene câștigă cât un angajat de la STB (Societatea de Transport București).

Și asta nu e tot. Salariul unei asistente TV din trustul Intact variază între 2.000- 2.500 de lei. Totodată, un editor video câștigă 3.000 de lei, iar salariul unui redactor depăşeşte puţin peste 2.300 de lei.

Garbriela Cristea ar avea un salariu fabulos la Antena Stars, unde lunar ar câștiga circa 10.000 de euro, conform fanatik.ro.

În schimb, Natalia Mateuț  ar avea un salariu de aproximativ 2.000 de euro, potrivit stiridirecte.ro, dar reușește să obțină și alte venituri importante din reclamele sau campaniile pe care le desfășoară pe conturile sale de socializare.

Conducerea postului de la Antena Stars face schimbări în grila de programe și ar fi anunțat echipa de producție că emisiunea„Poliția Modei” prezentată de Iulia Albu nu se va mai difuza pe post. Motivul care ar sta în spatele acestei decizii este legat de cifrele de audiență, care în ultima perioadă au fost extrem de scăzute.

Citiți și: Cu câți bani a convins-o PRO TV-ul pe Crina Abrudan să participe la Survivor România? Fosta prezentatoare ia mai puțin decât Carmen Grebenișan