Salariile oferite acum electricienilor în construcţii, între 2.600 de lei şi 3.000 de lei „în mână”

Electricienii în construcţii sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii cuprinse între 2.600 de lei şi 3.000 de lei "în mână" şi bonusuri de sărbători. Iată oferta de muncă. 

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 08:39
Salariile oferite acum electricienilor în construcţii, între 2.600 de lei şi 3.000 de lei „în mână”

O firmă specializată în domeniul instalaţiilor electrice civile şi industriale, autorizată ANRE, angajează electrician în construcţii pe salarii cuprinse între 2.600 de lei şi 3.000 lei „în mână”, în funcţie de experienţă.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, postliceale sau şcoala profesională, profil electric, ori a urmat un curs de formare profesională atestat în meseria „Electrician în construcţii”. De asemenea, are cel puţin doi ani experienţă în instalaţii electrice, poate respecta normele de muncă şi pe cele tehnice. E, de asemenea, serios, punctual, disciplinat.

Pe lângă salariul cuprins între 2.600 de lei şi 3.000 de lei net lunar, angajatorii oferă şi bonusuri de Paşti şi Craciun.

„Prin intermediul ANOFM se poate acorda o primă de activare de 500 de lei, primă de instalare în valoare de 500 de lei, şi se poate deconta o chirie în valoare de până la 900 de lei lunar (prima de relocare), timp de trei ani, pentru persoanele din zonele defavorizate care au minimum 50 km distanţă faţă de locul de muncă”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Candidatul selectat pe acest post poate avansa ca şef de echipă, mai spun angajatorii.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.