Salariile oferite acum inginerilor: de la 2.500 de lei pînă la 5.000 de lei "în mînă"

Publicat: Miercuri, 25 Aprilie 2018 10:17 // Actualizat: Miercuri, 25 Aprilie 2018 10:17 // Sursa: romaniatv.net

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă pentru ingineri, în această perioadă în România, precum şi salariile oferite, şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

Foto: http://dreamstop.com

Oferta de muncă pentru ingineri

O societate italiană angajează inginer decontare pe salarii de 5.000 de lei "în mînă".
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil, experienţă în decontare, abilităţi de analiză şi sinteză, foarte bune cunoştinţe de utilizare a programului de devize, precum şi de lucru în Microsoft Excel şi Word.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de distribuţie din domeniul medical angajează inginer service aparatură medicală pe salarii de 2.800 de lei net lunar
Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de inginer Electronică, Electromecanică sau Automatică, şi experienţă în activitatea practică de service aparatură complexă (electronică, automatizare, mecano-hidraulică). Candidatul potrivit pentru acest post e meticulos, îi place să lucreze cu oamenii, cunoaşte engleza, ştie să lucreze în MS Office, e interesat să ocupe acest post pe termen lung.
Candidaţii sunt ofertaţi la angajare cu salarii de 2.800 de lei net lunar, care cresc la 3.000 de lei - 3.500 de lei net lunar în 1-2 ani de la angajare, funcţie de experienţă şi rezultate. Firma îi acordă celui care va ocupa acest post primă pentru fiecare echipament instalat.
De asemenea, angajatorul îi mai oferă maşină de serviciu cu drept de folosire exclusivă, laptop, mobil, precum şi 23-24 de zile lucrătoare de concediu.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează inginer instalaţii pe salarii de 2.500 de lei lunar şi bonuri de masă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în proiectarea de sisteme de irigaţii.
Responsabilitatea principală a celui care va fi selectat pe acest post este întocmirea proiectelor pentru sisteme de irigaţii, atît în sectorul agricol, cît şi în sectorul rezidenţial.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
oferta de munca ingineri salarii ingineri salarii ingineri 2018
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H