Salariile oferite tehnicienilor mecanici încep de la 3.200 de lei „în mână”. Se fac angajări

Tehnicienii mecanici care au studii medii şi cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii de la 3.200 de lei până la 3.500 de lei net lunar. Iată oferta de muncă. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2018, 07:21
Salariile oferite tehnicienilor mecanici încep de la 3.200 de lei „în mână”. Se fac angajări

O firmă angajează pe postul de tehnician mecanic întreţinere, pe salarii cuprinse între 3.200 de lei şi 3.500 de lei net lunar, în funcţie de experieţă.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau a absolvit şcoala profesională, profil tehnic – mecanic, are cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, experienţă şi cunoştinţe în domeniul mecanic, hidraulic şi pneumatic, dar şi cunoştinţe solide de desen tehnic.

Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe acest post salarii cuprinse între 3.200 de lei şi 3.500 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, transport decontat până la locul de muncă.

Ce atribuţii va avea omul angajat în acest post:

  • identifică defecţiunile şi cauzele care le-au generat, aplicând soluţia optimă de remediere;

 

  • ajută la efectuarea reglajelor necesare funcţionării optime a utilajelor şi echipamentelor care alcatuiesc fluxul tehnologic ;

 

  • identifică defecţiunile utilajelor, cauzatoare de defecte de calitate, cauza producerii lor şi readuce în timpul cel mai scurt utilajul în parametrii iniţiali;

 

  • solicită aprovizionarea de materiale şi piese de schimb necesare efectuării reparaţiilor.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.