Salariu de 5000 de euro pentru şeful CE Oltenia: Lucrez mult mai mult decât Băsescu VIDEO

Şeful Complexului Energetic Oltenia are un venit lunar de 5.000 de euro. Motivul, susţine acesta, munceşte de trei ori mai mult decât preşedintele ţării. Paradoxal este însă că cererea de energie a scăzut, iar minerii sunt nevoiţi să intre din nou în concediu forţat, transmite România TV.

RomaniaTV.net
09 mart. 2013, 17:55
Salariu de 5000 de euro pentru şeful CE Oltenia: Lucrez mult mai mult decât Băsescu VIDEO

Pe lângă salariile uriaşe, cheltuielile cuprind şi investiţii de lux. Directorii Complexului Energetic s-au mutat în sediu nou pentru care au fost plătiţi 1,5 milioane de euro. Când vine vorba de salariu, managerul – Laurenţiu Ciurel susţine că venitul lui este justificat pentru că munceşte foarte mult.

„Cred că muncesc de multe ori mai mult decât preşedintele României ca timp de lucru. Aşa mi se pare mie. Salariul meu este la jumatate sau sub jumatate faţă de cel de la Posta Română şi e mai mic faţă de cel pe care îl aveam când eram director la complexul de la Rovinari”, a precizat Laurenţiu Ciurel, managerul CE Oltenia.

Laurentiu Ciurel este nemulţumit şi de presă, aşa că-şi face propriul ziar.

„Să vă solicitaţi şi dumneavoastră nişte măsurări de rating şi audio şi video şi probabil ca vom lucra cu primii 5-10, câţi vom hotari. Se lucreaza cu cei care pot sa ducă informaţia intr-adevar mai departe”, a adăugat Ciurel.

Luna trecută, peste 16000 de angajaţi ai Coplexului, au stat o săptmână în concediu, pentru ca nu au avut cerere de energie. Şi nu este singura veste proastă. La mijlocul anului, toti cei aproape 20 de mii de angajai nu vor mai primi sporurile, pentru că managerul nu a reuşit să vândă suficientă energie. Asta înseamnă până la o mie de lei mai puţin la salariu în vară.