Salariu de peste 4.000 de euro la un job într-o instituţie europeană. VEZI CE AI DE FĂCUT VIDEO

Joi începe cea mai mare competiţie din 2012 pentru posturi de administratori publici europeni. Uniunea Europeană pune la bătaie aproape 300 de locuri în instituţiile sale.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 08:03
Salariu de peste 4.000 de euro la un job într-o instituţie europeană. VEZI CE AI DE FĂCUT VIDEO

Pentru a obţine un astfel de job trebuie să treceţi de două etape. După înscrierea pe site-ul oficial, participanţii trebuie să susţină testele de abilitate verbală, calcul numeric, teste de inteligenţă şi teste de comportament la locul de muncă. Toate aceste testări au loc la Bucureşti. Anul acesta este pentru prima dată când testele vor fi şi în limba română.

Cei care au trecut de primele examene vor participa la următoarea etapă. Aceasta va avea loc, în această toamnă, la Centrul de evaluare de la Bruxelles. Toate cheltuielile vor fi decontate de Uniuena Europeană.

Este vorba de joburi în Administraţia Publică Europeană, Drept, Audit, Comunicare şi Relaţii Externe. În total, aproape 300 de locuri de muncă în instituţiile europene sunt puse la bătaie începând de joi. Cât despre salarii, acestea pornesc de la 4.200 de euro.

Data limită pentru înscrieri este 17 aprilie, iar concursul este deschis tuturor cetăţenilor din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene.