Salariu URIAŞ pentru viitorul purtător de cuvânt al ASF. Află câţi bani va primi lunar

Autoritatea de Supraveghere Financiară pune cireaşa pe tort în scandalul salariilor nesimţite de la stat. Nu mai puţin de 25.000 de lei pe lună va câştiga purtătorul de cuvânt al autorităţii, informează România TV. Cu câteva condiţii însă: trebuie să aibă cunoştinţe solide în economie şi să poată susţine un breaking news.

27 sept. 2013, 15:51
Salariu URIAŞ pentru viitorul purtător de cuvânt al ASF. Află câţi bani va primi lunar

Economist cu experienţă de peste 10 ani în presa de profil, capabil să intervină la dezbaterile de tip breaking news de la televizor. Acestea sunt principalele calităţi pe care trebuie să le deţină viitorul purtător de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Salariul este pe măsură. Echipa de comunicare va câştiga aproape 300.000 de lei pe an. „Este un venit care se va distribui unei echipe de relaţii publice, cu servicii de management care prevăd în spate nu o singură persoană. La momentul comasării, personalul rezultat din comasarea celor trei departamente de comunicare era de 23 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ASF, Radu Soviani.

Actualul purtător de cuvânt al ASF nu este încă decis dacă va participa la licitaţie pentru post. Peste 500.000 de lei pune la bătaie ASF şi pentru un consultant care să evalueze cei peste 200 de angajaţi ai autorităţii. ASF controleaza o piaţă de asigurări de 15 miliarde de euro.