Salariul incredibil pe care îl au farmacistele de la Catena sau Dr. Max. Câţi bani primesc în fiecare lună

Ce salariu primesc, de fapt, farmacistele de la Catena sau Dr. Max? Sumele pe care le încasează lunar sunt departe de ceea ce cred mulţi dintre români

10 iun. 2023, 14:43
Salariul incredibil pe care îl au farmacistele de la Catena sau Dr. Max. Câţi bani primesc în fiecare lună

Salariul pe care îl primesc farmacistele de la Catena sau Dr. Max nu este nici pe departe unul pe care l-ar anticipa mulţi dintre români. Chiar dacă percepţia generală este aceea că farmacistele de aici au salarii foarte bune, realitatea vine să contrazică acest lucru. În ciuda faptului că este vorba despre principalii angajatori de pe piața pharma din România.

Citeşte şi Turiștii sunt revoltați de regula prin care îți poți pierde șezlongul, chiar dacă l-ai rezervat: ”O să aibă zero clienți”

Astfel, lanțul de farmacii Catena oferă, în medie, 3.000 de lei pentru un farmacist care ocupă un post full time, potrivit ultimelor informații din ianuarie 2023, informează undelucram.ro.

Doar atunci când angajaţii au experienţă mai mare, creşte şi cuantumul salariului. Catena  oferă salariu de 4.500 de lei pentru un program full time și o experiență de 7 ani.

Raportarea la aceste sume se face, însă, ţinând cont de faptul că volumul de muncă este unul foarte mare, în ambele cazuri, iar responsabilitățile sunt și ele mari.

Citeşte şi  Un fost senator al României a devenit preot misionar. Ioan Aurel Rus ţine slujbe pentru vârstnici şi persoane cu handicap, fără să fie retribuit

La Dr. Max, un farmacist cu mai puțin de un an experiență primește, la o farmacie în București, 3.700 de lei net lunar, dar și tichete de masă în valoare de 600 de lei pe lună. Punând în balanţă stersul ,volumul de muncă şi responsabilitatea, salariile primite nu sunt deloc mari, aşa cum ar crede mare parte dintre români.