Turiștii sunt revoltați de regula prin care îți poți pierde șezlongul, chiar dacă l-ai rezervat: ”O să aibă zero clienți”

O regulă impusă la un hotel de patru stele de pe litoralul românesc i-a împărțit în două pe turiști, totul pornind de la obiceiul unora de a rezerva șezlongurile cu prosoapele.

10 iun. 2023, 13:21
Turiștii sunt revoltați de regula prin care îți poți pierde șezlongul, chiar dacă l-ai rezervat: ”O să aibă zero clienți”

Astfel, după o postare a administratorilor hotelului pe Facebook în legătură cu regulile legate de șezlongurile de pe plaja unității de cazare, oamenii s-au grăbit să comenteze, unii fiind de acord cu regula, alții fiind de-a dreptul revoltați.

„Șezlongurile nu se pot rezerva. Fiecare șezlong nefolosit pentru o perioadă de 30 de minute se poate reloca altui turist, fiind considerat liber. Nu lăsați prosoape sau obiecte personale pe șezlong atât timp cât nu îl utilizați”, se arată în anunțul dat de administratorii hotelului Mera din Cap Aurora, potrivit Ziare.com.

„Regula este foarte bună pentru că au plajă privată și piscină, iar turiștii își ocupă locurile de dimineața, punând prosoapele”, a comentat cineva.

Citește și: Româncă moartă în timpul unei vacanțe în Grecia. I s-a făcut rău într-o tavernă, iar ambulanța a venit după 75 de minute

„Probabil a vrut să transmită că nu se acceptă să mergi să pui un prosop pe șezlong, pleci în oraș la masă, vii peste 3 ore și să te aștepți să îl ai acolo rezervat… Sau mergi dimineața să arunci 3 prosoape pe șezlonguri și le folosești când ai chef in timpul zilei”, a spus un alt utilizator.

„Zice că dacă stai în apă mai mult de 30 minute, rămâi fără șezlong”, a afirmat altcineva, care nu e de acord cu regula.

„O să aibă turiști 0”, este o altă părere contra.

Citește și: Lidia Buble, peripeții în vacanță. Ce i s-a întâmplat vedetei chiar de ziua ei: „30, dacă așa vii, du-te înapoi de unde ai venit”