Salata minune de vară pe care o consumă Giulia Nahmany. A dezvăluit rețeta: „E extraordinar de ușoară, simplă și nutritivă”

Salata minune de vară pe care o consumă Giulia Nahmany. Blondina este este pasionată de wellness și are foarte mare grijă de dieta sa. Nu consumă carne de ceva vreme și potrivit spuselor sale, se simte foarte bine. În schimb, consumă foarte multe fructe și legume, și are și o rețetă preferată.

15 aug. 2023, 14:16
Salata minune de vară pe care o consumă Giulia Nahmany. A dezvăluit rețeta: „E extraordinar de ușoară, simplă și nutritivă”
Salata minune de vară pe care o consumă Giulia Nahmany

Salata minune de vară pe care o consumă Giulia Nahmany. Vedeta este pasionată de wellness și acordă o atenție deosebită alimentației și mișcării. Pe lângă yoga, unde a devenit și instructor, de anul trecut, actrița a renunțat și la anumite alimente.

De ceva vreme mi-am schimbat puțin stilul alimentar. Încerc să mănânc un mic dejun proteic și mai puțin glucidic. Iar asta tocmai pentru a ține rezistența de insulina în frâu. Pentru că această rezistență la insulină crează foarte multe probleme pentru noi. Am constatat că este important pentru noi femeile să avem mai multă grijă.

Mai ales după 40 de ani, dar nu numai. Este important pentru toate vârstele și pentru cei mai tineri. Alimentația este cheia. Iar eu aleg să mănânc un mic dejun proteic, iar apoi ceva dulce, dacă simt nevoia.

Dar încerc să nu mănânc zahăr, pentru că este foarte nociv. Există multe variante sănătoase pe piață cu care se poate înlocui cu succes zahărul”, a declarat Giulia Nahmany pentru Fanatik.ro.

Citește și: Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme: ”Este o relație foarte strânsă între tot”

Salata minune de vară pe care o consumă Giulia Nahmany

Actrița are o rețetă de salată, care deși este simplă, este foarte nutritivă. O recomandă tuturor celor care sunt la dietă și încearcă să slăbească.

Eu am o salată israeliană, pe care o fac foarte des. Îmi place foarte mult. Avem nevoie de castraveți, pe care îi tăiem mărunt. Apoi adăugăm și roșie, tot așa, tăiată mărunt. Ceapă roșie, pe care trebuie să o tocăm fin. Eu adaug și gogoșar. Mai pun pătrunjel proaspăt și puțină mentă.

Apoi adaug ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper. Apoi amestecăm totul. La final, se poate adăuga brânză feta deasupra, sau năut, dacă vrem proteină.

Sau pentru cine consumă pește, își poate face un somon la grătar și să îl adauge în salată. Sau pentru vegani, tofu e o alegere bună. E o salată extraordinar de ușoară, simplă și foarte bună și nutritivă.

Eu nu mănânc deloc carne. De ani de zile, nu mai consum carne, orice ar fi. În schimb, sunt mai indulgentă cu fiicele mele. Sunt maleabilă. Nu le-am forțat să renunțe la carne. Totuși sunt copii și au nevoie. Aș vrea ca această alegere să vină de la ele, dacă va fi cazul, când vor fi ele mai mari.”, a mai spus Giulia Nahmany.