Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme: ”Este o relație foarte strânsă între tot”

Giulia Nahmany arată senzațional, după ce a slăbit 35 de kilograme. După ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus și a învins vedeta, care nu a apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a slăbi miraculos, a făcut schimbări majore în ceea ce privește regimul său alimentar.

05 iun. 2023, 00:25
Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme: ”Este o relație foarte strânsă între tot”
Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme: ”Este o relație foarte strânsă între tot”

Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme. Recent, Giulia Nahmany a dezvăluit că de-a lungul timpului, a ținut numeroase diete, iar schimbările în ceea ce privește regimul său alimentar au început încă de pe vremea când avea 15 ani și era supraponderală.

Citește și Giulia Nahmany ţine diete de la 15 ani. Cum îşi menţine artista formele voluptuoase: „Schimbarea s-a declanșat atunci când am urmat o dietă de detoxifiere”

Giulia Nahmany, totul despre dieta pe care o ține, după ce a slăbit 35 de kilograme

După ce a reușit să slăbească 35 de kilograme, Giulia Nahmany a rămas fidelă stilului de viață sănătos. Vedeta a declarat că a exclus din dieta sa carnea, glutenul, lactatele, zahărul și cafeaua pentru că își dorește să să fie cât mai mult timp aproape de cei dragi.

„Pentru mine este extrem de important, pentru că dacă eu nu am grijă de mine și dacă nu sunt în armonie și echilibru, atunci nu pot să am grijă și de familia mea… Eu nu consum carne de peste 8 ani de zile. Bine, dacă luăm lista, e destul de mare. Fără carne, fătă gluten, fără lactate, fără zahăr, fără cafea. Asta ne ajută să fim puri și acest lucru se reflectă în exteriorul nostru” a declarat Giulia Nahmany, potrivit click.ro.

Cu sau fără kilograme în plus, Giulia Nahmany a fost și este o femeie extrem de frumoasă. Deși foarte multă lume a spus că arată bine datorită botox-ului și acidului hialuronic, vedeta a recunoscut că nu a apelat niciodată la astfel de intervenții.

„Eu aș spune că este unul dintre cele mai importante lucruri să am grijă nu doar de trupul meu, cât și de sufletul meu. Este o relație foarte strânsă între tot ce înseamnă fizic, psihic și mental și când se spune ‘ești ceea ce mănânci, într-adevăr așa este. Contează ceea ce mănânci și este benefică pentru organism  pentru a-i da combustibilul necesar. După aceea poți veni și cu alte ajutoare externe. Adică trebuie să știm ce creme să ne alegem, ce produse, ce tratamente să facem, să luăm vitamine și dacă nu se asimiliează, poți face și anumite tratamente intravenoase și tehnologia a avansat din ce în ce mai mult. Recunosc că eu nu mi-am făcut niciun tratament invaziv pe față, de genul botox sau injecții. Încerc să mă hidratez foarte mult, folosesc creme care sunt dermatocosmetice, pentru că am pielea foarte sensibilă. Folosesc creme care au SPF, pentru protecție solară și, vă dezvălui un secret, încerc să îmi țin nivelul de cortizon scăzut în organism pentru că nivelul stresului, când este potolit, atunci este mult mai bine”, a mai spus vedeta.

Citește și Dieta Emiliei Ghinescu. Cum a reușit cântăreața să slăbească 10 kilograme: „Nu mi-am micșorat stomacul”. FOTO