Salma Hayek este dependentă de alăptat. Ce OBSESII ciudate au vedetele

Nu este nimic ieşit din comun să auzi de vedete care ajung dependente de droguri, alcool sau pastile, dar sunt şi celebrităţi care ies din tipare cu obsesii şi fixaţii mult mai greu de explicat şi de tratat.

RomaniaTV.net
26 ian. 2013, 18:10

Salma Hayek este una dintre cele mai focoase actriţe de la Hollywood, iar decolteul ei nu are cum să nu îi înnebunească pe bărbaţi. Pentru ea, însă, sânii nu sunt o „armă” de seducţie, ci un mijloc prin care îşi satisface dependenţa de… alăptat. Chiar dacă pe mulţi i-a făcut să ridice din sprâncene, Hayek nu s-a sfiit să admită chiar că a alăptat şi copiii altor femei: „Sunt ca un alcoolic. Nu contează că sunt plângăcioasă, că sunt grasă, mereu spun că o mai fac o săptămână şi gata, sau încă o lună”.

Mulţi ar fi tentaţi să creadă despre Cameron Diaz că este dependentă de mersul la sală, având în vedere musculatura ei foarte dezvoltată. Actriţa are însă un alt viciu, despre care spune că este „cocaina” ei: golful.

Nicole Kidman are o siluetă pe care şi-ar dori-o multe femei, chiar dacă ea însăşi se consideră prea slabă. Tocmai acest lucru face şi mai ciudat faptul că fosta soţie a lui Tom Cruise este dependentă de tort de ciocolată. Actriţa spune că nu va rezista niciodată în faţa unei felii din prăjitura ei favorită.

Charlize Theron a fost o fumătoare înrăită, dar a reuşit, cu greu, să scape de acest obicei. Cum suma viciilor unei persoane se spune că este întotdeauna constantă, actriţa a găsit o nouă dependenţă, mai puţin nocivă, e drept. Simpatica blondă este dependentă, în adevăratul sens al cuvântului, de show-ul TV „Deal or no deal”, pentru care lasă absolut orice la o parte, plecând chiar şi de la filmări, dacă este cazul.

Viaţa lui Ozzy Osbourne a fost ca un rollercoaster, iar dependenţa lui de droguri şi alcool nu este un secret pentru nimeni. Acum el este un bunic cât se poate de cuminte, dar totuşi nu poate sta liniştit dacă nu are la îndemână cerealele sale preferate, Sugar Puffs, pe care este nevoit să le comande tocmai din Marea Britanie, deoarece la Los Angeles sunt de negăsit.

Avril Lavigne pare o fată normală şi cuminte, dar are şi ea obsesia ei: tuşul negru de ochi. Cântăreaţa canadiană spune că fără el, se simte pur şi simplu dezbrăcată.

Despre Paris Hilton s-ar putea crede că este dependentă de sex sau de cumpărături, dar starleta are o obsesie despre care spune că este „mai tare decât sexul”: paraşutismul. Ea a dat de gustul acestui sport extrem în 2007 şi de atunci nu a ratat nicio ocazie să-şi satisfacă nevoia de adrenalină.