Salma Hayek, în halat roz, cu bigudiuri şi „mustăţi” de lapte FOTO

Actriţa Salma Hayek îşi etalează formele purtând un halat de casă într-o reclamă care face parte dintr-o campanie concepută să promoveze consumul de lapte natural.

RomaniaTV.net
14 mart. 2013, 17:23
Salma Hayek, în halat roz, cu bigudiuri şi „mustăţi” de lapte FOTO

În posterul inedit, Salma joacă rolul mamei care are grijă ca totul să fie sub control la micul dejun şi care poate face faţă rutinei de dimineaţă mulţumită laptelui, scrie Daily Mail, citat de Mediadax.

Actriţa, în vârstă de 46 de ani, arată impecabil chiar şi îmbrăcată într-un halat de un roz aprins şi cu bigudiuri în păr, în timp ce toarnă lapte din două sticle în două vase diferite, fără măcar să se uite, afişând în acelaşi timp şi un zâmbet victorios pe chip.

Secretul unei dimineţi ce pare să fie perfectă este dezvăluit în aceeaşi reclamă: „Proteinele duc la perfecţiune. Aveţi lapte? Hrănitor în fiecare zi.”

Salma Hayek nu sprijină doar importanţa unei diete nutritive şi a consumului de lapte natural, ci militează şi pentru drepturile femeilor. Actriţa a declarat recent pentru revista „People” că vrea ca fata ei să ştie cu ce se ocupă mama sa, dar în acelaşi timp să nu se sperie. „Am grijă să nu ştie exact cât de mare este această problemă şi detaliile ei. Dar ştie că mama ei se implică mult în justiţia pentru femei şi că, în multe ţări, câteodată drepturile noastre nu sunt oferite sau respectate”, a precizat actriţa.