Salman Khan a recunoscut că şi-a înșelat iubita înainte de nuntă. „Am fost prins. Sunt prost!”

Salman Khan a fost prins pe picior greșit de fosta iubită, chiar înainte de nuntă. Invitațiile erau tipărite, însă marele eveniment a fost anulat. Acum, starul de la Bollywood se iubeşte cu Iulia Vântur.

24 sept. 2021, 11:06
Salman Khan a recunoscut că şi-a înșelat iubita înainte de nuntă. „Am fost prins. Sunt prost!”

Salman Khan şi-a înșelat iubita înainte de nuntă de nuntă. Actorul indian a avut o relație timp de 10 ani cu Sangeeta Bijlani. Cei doi au fost la un pas de nuntă, însă totul s-a terminat după ce Salman Khan a înşelat-o!

Salman Khan şi-a înșelat iubita înainte de nuntă de nuntă

Sangeeta Bijlani a declarat că niciodată nu va dispărea iubirea dintre parteneri, acesta fiind secretul prietenei pe care o are și în prezent cu cel care i-a fost infidel. „Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, a declarat fosta actriţă pentru The Indian Express.

Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan. „Poate nu-mi doresc!”

Salman Khan a recunoscut că a fost infidel: „A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite! Am fost prins. Sunt prost!”.