Saloane de masaj cu servicii erotice interzise românilor. Clienţii străini erau racolaţi dintr-un hotel de lux din Capitală

O rețea de proxenetism a fost destructurată de polițiștii din Capitală. Rețeaua își desfășura activitatea în saloane de masaj situate în sectorul 4 al Capitalei, iar clienții, toți străini din Israel, erau racolați dintr-un hotel de lux.

RomaniaTV.net
07 mai 2017, 09:08
Saloane de masaj cu servicii erotice interzise românilor. Clienţii străini erau racolaţi dintr-un hotel de lux din Capitală

Judecătoria Sectorului 4, din Bucureşti, a decis, sâmbătă, arestarea lui Cristian Măgureanu, în vârstă de 32 de ani, a Ramonei Chiuariu, de 35 de ani şi a Corinei Baran, în vârstă de 34 de ani, sub acuzaţia de proxenetism. Cei trei ar fi transformat două saloane de masaj erotic în saloane de prostituţie cu circuit închis, unde erau aduşi turiştii străini pentru a beneficia de servicii sexuale.

Polițiștii din Capitală au destructurat o rețea de proxenetism care își desfășura activitatea în două saloane de masaj din sectorul 4 al Capitalei: Salon Alteza (Strada General Haralambie nr 32) și Salon Mademoiselle Erotic (Strada Orzari nr 2). Serviciile erotice din saloanele de masaj erau cu circuit închis. Numai turiștii străini care se cazau la un hotel de lux din Capitală erau acceptați în saloane. Străinii, din Israel, erau racolați din hotelul unde se cazau, dacă erau la prima lor „excursie”. Cei care veneau pentru a doua, a treia sau chiar a patra oară erau familiarizați cu mersul lucrurilor.

Israelienii erau transportați de taximetriști de la hotel la cele două saloane de masaj din sectorul 4, unde li se prezenta „oferta”. Serviciile porneau de la 300 de lei, contravaloarea unui masaj, și ajungeau până la 10.000 de lei, pentru „spectacole grandioase”, care curpindeau orgii sexuale. Plata se făcea numai cu cardul, banii cash nu erau acceptați. Taximetriștii erau plătiți pentru drumuri cu 50 sau 100 de lei, în funcție de cât „consuma” clientul adus la salonul de masaj, au spus surse judiciare pentru Libertatea.

De serviciile erotice oferite de saloanele de masaj beneficiau exclusiv străinii din Israel, iar românii care voiau să își rezerve un loc erau refuzați din diverse motive.

În acest caz, polițiștii au efectuat 3 percheziții domicilare și au adus la audieri 34 de persoane: patronii saloanelor de masaj (Cristian Măgureanu – 32 de ani, Ramona Chiuariu – 35 de ani și Corina Baran – 34 de ani), doi din taximetriștii angajați pentru a aduce clienții la destinație, angajatele saloanelor de masaj și alți martori. Suspecții au fost duși la audieri la Judecătoria Sectorului 4.