Salonul Auto-Moto 2015: Ce maşini vor putea fi admirate în premieră şi când este „Black Friday”

Salonul Auto Moto 2015:  Intrat deja în agenda celor mai importante evenimente din România, Salonul Auto Moto anul acesta îşi va deschide porţile în Piaţa Constituţiei, în perioada 1-5 aprilie. Pe durata celor cinci zile, sunt aşteptate sute de maşini şi motociclete, vedete ale Salonului Auto de la Geneva. Vedeta celui mai important târg auto va fi o "bijuterie de maşină" intrată şi în Cartea Recordurilor, şi anume: modelul CCX S Koenigsegg Regera.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 09:03

Ca în fiecare an, Salonul Auto Moto este cel mai aşteptat eveniment al anului în materie de automobile. În creștere de la o ediție la alta, spectacolele oferite de sportivii pe patru sau două roţi vor crea şi anul acesta o atmosferă incendiară cu care zecile de mii de vizitatori au fost obişnuite. Mai mult decât atât, şi anul acesta nu vor lipsi noutăţile şi ofertele speciale de Paşte ale dealerilor, firmelor de leasing şi de asigurări, precum şi ale băncilor.

Prezent şi anul acesta la Salonul Auto de la Geneva cu modelul Regera, Koenigsegg te aşteaptă şi la Salonul Auto Moto 2015 de la Bucureşti cu modelul CCX S. Proiectată în anul 2011 de inginerul suedez Christian von Koenigsegg, modelul CCX S atinge viteza de 300 km/h în doar 21 de secunde.

Salonul va fi inaugurat în prezenţa unor personalităţi de marcă din spectrul politico-economic, sport, show business, începând cu orele 15.00, dar va fi deschis vizitatorilor în intervalul orar 10.00-20.00.

Organizatorii le-au pregătit vizitatorilor şi o zi întreagă de reduceri. Mai exact în data de 3 aprilie va avea loc primul Black Friday din istoria unui eveniment auto. Astfel, mai mulţi dealeri îşi vor vinde produsele la preţuri reduse considerabil. În plus, reducerile oferite se pot cumula cu programele Rabla şi Prima Maşină.