Salvador Sobral, câştigătorul Eurovosion de anul acesta, a fost conectat la o inimă artificială

Salvador Sobral a fost conectat de medicii portughezi la o inimă artificială. Starea de sănătate a cântărețului câştigător al ultimei ediţii Eurovision, este extrem de delicată, iar medicii așteaptă acum transportarea unei inimi compatibile prelevate din SUA, pentru a-l opera pe artist, relatează Correio da Manha, citat de El Pais. 

RomaniaTV.net
26 oct. 2017, 11:18
Salvador Sobral, câştigătorul Eurovosion de anul acesta, a fost conectat la o inimă artificială

Salvador Sobral este internat în Spitalul Santa Cruz din Canaxide şi este primul pe lista de transplant. Potrivit Correio da Manha, inima artificială la care a fost conectat Salvador permite menţinerea fluxului sangvin normal.

„Conectarea la inima artificială permite organismului să se recupereze şi să recapete forţa necesară. Pacientul poate supravieţui mult timp conectat la acest aparat, în ciuda faptului că decizia conectării este văzută drept o soluţie artificială”, a explicat medicul cântăreţului, citat de presa portugheză. 

Salvador Sobral suferă de ani de zile de o afecțiune a inimii și a anunțat în luna septembrie că va lua o pauză de la cariera sa artistică, pentru a-și rezolva problemele grave de sănătate.