Salvare miraculoasă, la Mamaia: Băiat de 19 ani, în comă, după ce a fost la un pas să moară înecat VIDEO

Un băiat de 19 ani, care a fost la un pas să se înece în mare, a fost scos din mijlocul apelor de un salvamar chiar în ultimul moment, după minute bune în care a fost dat pierdut. Medicii l-au resuscitat mai bine de jumătate de oră. El este acum în comă la spital. Incidentul a avut loc în staţiunea Mamaia, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
28 iul. 2014, 20:21
Salvare miraculoasă, la Mamaia: Băiat de 19 ani, în comă, după ce a fost la un pas să moară înecat VIDEO

Marius este din judeţul Olt. A venit în vacanţă la prietenii lui din judeţul Constanţa şi abia aştepta să vadă marea. Toţi trei băieţii au mers pe plajă în Mamaia, au intrat în apă, dar au fost furaţi de curenţi. Salvamarul de pe mal a văzut gesturile lor disperate şi le-a sărit în ajutor.

„Erau în zona de siguranţă a geamandurilor trei băieţi din Kogălniceanu. Pe doi a reuşit să îi ia în caiac, pe al treilea l-a scăpat. După o perioadă a fost găsit şi scos afară”, a povestit un salvamar.

Din momentul în care tânărul a fost adus la mal, medicii de pe ambulanţa chemată la faţa locului au început manevrele de resuscitare. După 30 de minute, băiatul a dat primele semne de viaţă. Cei doi prieteni care aşteaptau cu sufletul la gură ca tânărul să îşi revină au izbucnit în lacrimi.

Băiatul a fost dus la spital în comă. Medicii susţin că următoarele 24 de ore sunt critice pentru el.