Salvare miraculoasă: O tânără de 22 de ani A RIDICAT O MAŞINĂ de pe tatăl ei

Caz incredibil în statul american Virginia. O tânără de 22 de ani şi-a salvat tatăl de la moarte după ce acesta a fost strivit sub o maşină. Cu o forţă surprinzătoare, fata a îndepărat vehiculul căzut peste părintele ei, de una singură. L-a scos apoi pe bărbat de sub autoturism şi l-a resuscitat.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 07:41
Salvare miraculoasă: O tânără de 22 de ani A RIDICAT O MAŞINĂ de pe tatăl ei

Victima se numeşte Alec Kornacki şi are 52 de ani. Bărbatul îşi repara maşina când aceasta a căzut peste el. În urma impactului, el a intrat în stare de şoc şi a încetat să mai respire. Fiica sa l-a descoperit în garaj şi a îndepărtat singură maşina căzută peste el.

„Am ridicat maşina de aici şi într-un fel am aruncat-o în lături. M-am împins cu tot corpul în ea cât de tare am putut. M-am întors apoi, l-am tras pe tatăl meu de sub ea şi am început resuscitarea”, a declarat fiica lui, Lauren.

Vehiculul cântărea peste o tonă şi jumătate, dar tânăra a reuşit totuşi să-l mişte din loc. Ea spune că în acele momente avea în minte un singur lucru : să-şi salveze tatăl de la moarte.

„Mă gândeam: O, Doamne, o să-mi pierd tatăl! Vorbeam mereu cu el, îi spuneam să nu mă părăsească, să rămână cu mine, să respire în continuare!”, a mai spus tânăra.

Lauren a jucat baschet de performanţă şi este salvamar profesionist. Astfel că avea atât forţa, cât şi pregătirea necesară pentru a-şi salva tatăl. Medicii spun că pacientul a fost extrem de norocos să o aibă în preajmă.

„I-am spus soţului meu ce s-a întâmplat, iar el a început să lăcrimeze şi i-a zis fiicei nostre „Mulţumesc că mi-ai salvat viaţa.” Ea i-a zâmbit cu ochii ei albaştri şi asta a fost tot” , a povestit soţia bărbatului, Liz.

Alec Kornacki a suferit mai multe fracturi şi este la terapie intensivă, dar doctorii spun că îşi va reveni complet.