Salvare miraculoasă: Un bebeluş de câteva zile, abandonat în pădure, a fost găsit de nişte turişti

Un bebeluş de câteva zile, abandonat la marginea pădurii dintre Râşnov şi Predal, a fost găsit ca prin minune de nişte turişti. Oamenii opriseră maşina ca să îşi facă nevoile, chiar la câţiva metri de copil. Nu mică le-a fost mirarea când bebeluşul a început să plângă. Medicii spun că bebeluşul nu ar fi rezistat peste noapte în pădure.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 05:41
Salvare miraculoasă: Un bebeluş de câteva zile, abandonat în pădure, a fost găsit de nişte turişti

Cei care l-au găsit pe bebeluş cred că intâmplarea este o minune. Totul s-a petrecut între Râşnov şi Pârâul Rece, pe drumul naţional 73 A.

„Am oprit in dreptul ăsta, aici. Finu zice: Naşule îmi e rău. E un copilaş mici aici. Nu se poate. Am traversat, l-am luat în braţe, l-am adus la fina, l-am invelit că era răcoare. era roşu la faţă”, povesteşte bărbatul.

„Era ars de soare, cred că stătea de ore bune acolo. O mânuţă acoperită, cea stângă vânătă, cred că era în şoc hipotermic. Îi era foarte foame pentr că plângea, foarte frumuşel”, mai spune cel care l-a găsit.

Oamenii au sunat imediat la 112. O ambulanţă a preluat copilul şi l-a transportat la Spitalul de Pediatrie din Brasov

Medicii spun că bebeluşul nu ar mai fi rezistat multe ore din cauză că era nemâncat, dar şi pentru că temperatura începuse să scadă. O noapte în pădure i-ar fi fost fatală.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cine şi-a părăsit copilul în pădure.