Salvare spectaculoasă. Vezi cum a fost dejucată tentativa de sinucidere a unei tinere VIDEO

O adolescentă care voia să sară de la ultimul etaj al unui bloc după ce se certse în repetate rânduri cu tatăl său a fost salvată în ultima clipă de pompieri, care au urmărit-o minute bune pentru a găsi momentul oportun pentru a interveni.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 15:24
Salvare spectaculoasă. Vezi cum a fost dejucată tentativa de sinucidere a unei tinere VIDEO

Se întâmplă destul de des ca o persoană supărată pe propria viaţă să ameninţe că se sinucide. De multe ori sunt doar vorbe în vânt, aruncate pentru a-i sensibiliza pe cei din jur, dar alţii par de-a dreptul decişi să-şi pună capăt zilelor.

O tânără de 16 ani din Rusia a vrut să încheie socotelile cu viaţa aruncându-se de pe o clădire de 12 etaje. În timp ce familia şi prietenii se aflau jos, în stradă, şi o implorau să renunţe la planul ei, adolescenta părea tot mai decisă să sară în gol şi chiar s-a urcat pe balustradă.

Nu ştia însă că, între timp, mai mulţi pompieri au urcat la ultimul etaj pentru a-i dejuca tentativa de suicid, iar unul dintre ei, ajuns pe acoperişul clădirii, şi-a riscat propria viaţă pentru a o împinge de pe margine în interior, unde a fost prinsă de alţi colegi din echipa de intervenţie.