Salvată de pompieri din inundaţii, o pacientă din Boian refuză ajutorul medicilor

O femeie de 50 de ani cu hipertensiune arterială care ceruse ajutorul medicilor a fost dusă prin apă de pompieri cu targa la ambulanţă, dar refuză asistenţa medicală, a anunţat purtătorul de cuvânt de la Ambulanţa Sibiu, Liliana Blaga.

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 20:15
Salvată de pompieri din inundaţii, o pacientă din Boian refuză ajutorul medicilor

Pentru salvarea femeii, pompierii şi primarul din Boian au traversat un drum prin apă, până la casa acesteia,potrivit Agerpres.

Localitatea Boian este cea mai afectată de inundaţiile de luni din judeţul Sibiu. O parte din sat este sub ape. Au fost evacuaţi oamenii din 50 de locuinţe şi a fost închis circulaţiei drumul ce face legătura dintre Boian şi Blăjel.

Reprezentanţii Inspectoratukui pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, luni seară, că cincizeci de locuinţe din localitatea Boian au fost evacuate din cauza inundaţiilor. 

”O parte a localităţii Boian este inundată, ca urmare a scurgerilor de pe versanţi. Au fost evacuate 50 de locuinţe. ISU Sibiu intervine pentru protejarea populaţiei şi îndepărtarea efectelor produse de inundaţii. Pentru conducerea intervenţiei, desfăşurată în sprijinul cetăţenilor, în localitatea Boian se află inspectorul şef al ISU Sibiu, colonel Laurenţiu Cosmin Balcu”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.