Sam Smith a anulat concertul din România. Fanii sunt plini de dezamăgire! Care este motivul pentru care britanicul a decis să taie țara noastră de pe listă

Fanii Sam Smith din România vor fi extrem de dezamăgiți la aflarea veștii că artistul britanic și-a anulat concertul care urma să aibă loc în Capitală. Iată care este motivul pentru care artistul nu mai vrea să vină în România.

10 mai 2023, 22:46
Sam Smith a anulat concertul din România. Fanii sunt plini de dezamăgire! Care este motivul pentru care britanicul a decis să taie țara noastră de pe listă

Cei care visau să îl vadă pe Sam Smith în concert la festivalul din Capitală „Summer in the City”, își pot lua adio de la acest plan, deoarece artistul și-a anulat concertul pe care îl avea programat. Acesta ar fi trebuit să fie primul concert al artistului în România.

Citește și: Ben Stiller, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: „Este un subiect foarte controversat. Dacă nu aș fi făcut testul nu aș fi știut nici acum”

„Echipa artistului britanic Sam Smith i-a anunțat pe organizatorii Summer in The City că nu își va onora invitația de a urca pe scena festivalului și să susțină concertul, ce urma să aibă loc în Piață Constituției pe data de 4 iunie. Artistul și-a anulat recent câteva spectacole din turneul sau european Gloria, întrucât este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic”, conform unui mesaj transmis de un site care vinde bilete la festivalul „Summer in the city”.

Aceeași sursă a mai menționat faptul că festivalul nu va fi anulat și că show-ul „va merge mai departe cu un excepțional concert Robbie Williams care va susține un show complet cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV. Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții ce vor fi anunțați pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului urban”.

Persoanele care își doresc să returneze biletele potrivite pentru a doua zi a festivalului, pot cere acest lucru pe platformele de unde au achiziționat biletul de acces. Festivalul „Summer in the City” se va desfășura pe 3 și 4 iunie, în Piața Constituției din București.

Sam Smith este unul dintre cei mai populari artiști

Sam Smith este unul dintre cei mai faimoși artiști ai momentului, care are în spate o carieră îndelungată, de peste 10 ani. Artistul britanic a fost propulsat în topuri de melodii precum “Stay with me”, “Naughty Boy”, “Latch”, “Lay me Down”, “Money on My Mind” sau recentul single “Unholy” alături de Kim Petras. Fără prea mare greutate, Sam Smith a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din această epocă.

Hit-ul „Stay with Me” nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a ocupa primul loc în Marea Britanie și pe locul doi în Billboard Hot 100 din SUA. Și melodiile lansate ulterior de artist au intrat rapid în topuri, albumul său de debut „Lonely Hour” a câștigat patru premii la cea de-a 57-a ediție anuală a Premiilor Grammy, inclusiv premiul pentru cel mai bun album vocal pop, cel mai bun artist nou, înregistrarea anului, cântecul anului și nominalizări pentru albumul anului dar și cea mai bună interpretare pop solo.

Pentru piesa lui Smith si Jimmy Napes „Writing’s on the Wall”, tema filmului James Bond Spectre(2015), aceștia au castigat Globul de Aur si Oscarul pentru cel mai bun cântec original.

Citește și: Poliţista care şi-a acuzat şeful de hărţuire sexuală a primit „mustrare scrisă”. IPJ Iaşi a considerat că ea este cea care aduce prejudicii de imagine instituţiei