Şampania, bună pentru păr şi ten

Șampania este băutura care nu lipsește de la evenimentele importante. Dar ceea ce multe femei nu știu este că șampania este minunată pentru păr și piele. Există mai multe tratamente de înfrumusețare pe bază de șampanie, care sunt simple și ușor de preparat iar azi îți vom da câteva exemple.

RomaniaTV.net
02 feb. 2018, 09:28
Şampania, bună pentru păr şi ten

Băutura preferată a oamenilor din întreaga lume este bogată în antioxidanți, vitamine și proprietăți antioxidante, care-i redau părului și pielii strălucirea. 

Iată la ce poți folosi șampania în rutina de înfrumusețare:

Mască exfoliantă

Șampania conține bule de dioxid de carbon în ea, iar aceste bule au rolul de a exfolia tegumentul. Tot ce trebuie să faci este să te speli pe față cu șampanie. Este recomandată persoanelor care au tenul uscat.

Loțiune tonică

Nu foarte multe femei știu că șampania poate fi folosită ca loțiune tonică, plus că detoxifică pielea. Iar proprietățile antibacteriene pe care le deține previn infecțiile, care pot fi provocate de factorii interni și externi.

Decolorarea pielii

Șampania este sursă importantă de acid tartricm, compus care ajută la restabilirea pigmentului pielii. spală-te pe față cu șampanie, apoi clătește cu apă călduță.

Pentru păr mătăsos și strălucitor

Șampania poate reda strălucirea și volumul podoabei capilare, lăsându-l mătăsos. Modul de utilizare a șampaniei este unul simplu: amestecă o cană de apă caldă cu un pahar de șampanie. Clătește părul cu soluția obținută, apoi las-o să acționeze 25 de minute. Șamponează și clătește părul așa cum o faci de obicei. Vei observa diferențele după ce repeți tratamentul de două ori.

Motive să bei șampanie mai des! Previne demența!