Şampania vine cu elicopterul la Quando Beach, din Mamaia

Cea mai tare petrecere estivală de pe Litoralul românesc va avea loc luni, pe data de 14 august, la Quando Beach, locație situată în Mamaia Nord 546.

RomaniaTV.net
10 aug. 2017, 15:35
Şampania vine cu elicopterul la Quando Beach, din Mamaia

La eveniment sunt așteptate peste 1.500 de persoane, iar programul de distracție este bine structurat, pe tot parcursul zilei. O petrecere va avea loc pe lumină, unde atmosfera va fi întreținută de DJ din România, iar la lăsarea întunericului ne vor chema la dans doi invitați celebri, care au făcut furori în străinătate cu programul lor muzical. Este vorba despre DJ Patris Gero și Jim Rolland, cunoscut sub numele de Jimmy Sax.

Evenimentul se numește “Party like in St. Tropez, Miami or St. Barth”, iar rezervări se pot face la numărul 0799.782.636. Miezul nopții va fi marcat de un moment unic, de care se bucură în special cei care apreciază distracțiile exclusiviste. O șampanie uriașă va fi adusă cu elicopterul și va fi oferită gratuit invitaților. 

La petrecerea de la Quando Beach vor fi prezente mai multe vedete din țară, dar și de peste hotare, care se vor delecta, pe lângă muzică bună, și cu un meniu ales, în care se regăsesc preparate pentru toate gusturile: scoici, creveți roșii, calamar, mușchi de vită, risotto, burgeri etc. În pahare va curge șampanie de lux, celebra Armand de Brignac Brut Gold, la sticla de 6 litri, având un preț pe măsura renumelui: 60.000 de lei.