Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra s-au lansat

Te pregătești să investești într-un nou telefon din seria S de la Samsung? În data de 14 ianuarie s-au lansat trei terminale nou-nouțe.

15 feb. 2021, 15:58
Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra s-au lansat

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra  s-au lansat.  Nu am avut șansa să le testăm încă, dar cel puțin dacă ne ghidăm după ceea ce spun producătorii, se pare că vom avea parte de niște telefoane care își merită pe deplin investiția. Iată ce știm până în momentul de față despre ele:

Aspect

În ceea ce privește gama de culori, am putea spune că nu există telefoane mobile mai diferite ca acestea. Samsung Galaxy S21 este disponibil în patru variante de culori și anume: phantom violet, phantom grey, phantom white și phantom pink. Samsung Galaxy S21 Plus se poate cumpăra în Phantom violet, phantom black și phantom silver, precum și în phantom gold sau phantom red, dar doar pe site-ul oficial american. Iar ultimul, dar nu cel din urmă, Samsung Galaxy S21 Ultra, cel mai serios dintre toate aceste trei telefoane este disponibil în phantom black și phantom silver, precum și în phantom titanium, phantom navy sau phantom brown de asemenea, în Statele Unite ale Americii. Pe de altă parte, dacă îți dorești un anume model, dar telefonul respectiv nu este disponibil în culoarea ta preferată, poți opta întotdeauna pentru un set de huse Samsung Galaxy S21, huse Samsung Galaxy S21 Plus sau huse Samsung Galaxy S21 Ultra de la Itelmobile care să-i dea un plus de personalitate, dar și de rezistență.

Dimensiuni

Dintre toate cele trei terminale ale seriei S21 de la Samsung, cum era de așteptat, Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai mare terminal. El nu îl ajunge pe tizul său din generația anterioară, dar are totuși o diagonală impresionantă de 6.8 inchi. Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 pe de altă parte, au câte 6.7 respectiv 6.2 inchi. 

Camere 

Ca și anul trecut, terminalul ultra este cel mai potent la capitolul fotografie. Samsung Galaxy S21 Ultra are un senzor de 40 MP pentru camera selfie și un sistem format din patru lentile de 12, 108, 10 și încă 10 MP pentru camera principală. Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 varianta standard pe de altă parte, sunt identice în ceea ce privește camerele și au câte un senzor de 10 MP pentru camerele selfie și câte trei senzori pentru camerele principale după cum urmează: un senzor ultra wide de 12 MP, un senzor wide angle tot de 12 MP și unul telephoto de 64 MP.

Autonomie

Cel puțin pe hârtie, Samsung Galaxy S21 Ultra pare telefonul cu cea mai mare durată de viață a bateriei. El este prevăzut cu un acumulator de 5000 mAh în comparație cu Samsung Galaxy S21 Plus care are unul de 4800 mAh și Samsung Galaxy S21 varianta standard cu unul de 4000 mAh.

Memorie

Capacitatea de stocare diferă și ea în cazul telefonului mai scump în comparație cu celelalte două telefoane. În timp ce toate cele trei telefoane sunt disponibile în variante de 128 sau 256 GB, Samsung Galaxy S21 Ultra poate fi cumpărat și cu o memorie internă de 512 GB. La aceste cifre se mai adaugă și capacitatea de stocare disponibilă pe OneDrive pentru cei care își setează telefonul astfel încât să aibă acces la cloud.

S Pen

Da, ai citit bine! Samsung Galaxy S21 Ultra este primul telefon din seria sa compatibil cu incredibilul S Pen, feblețea artiștilor și în special a ilustratorilor. Din păcate însă, doritorii trebuie să achiziționeze acest accesoriu separat, dar tot este un pas înainte față de generațiile anterioare.

Samsung Galaxy S21, prezentat oficial pe 4 ianuarie 2021. Cum va arăta

Preț

Cei de la Samsung ne-au obișnuit deja cu prețuri destul de piperate pentru telefoanele lor de ultimă generație, iar seria S21 nu face excepție de la regulă. Astfel, conform site-ului oficial, Samsung Galaxy S21 poate fi cumpărat cu un preț începând de la 4.099 RON, Samsung Galaxy S21 Plus cu un preț începând de la 5.099 RON și în sfârșit, Samsung Galaxy S21 Ultra cu un preț începând de la 6.099 RON.