Samsung Galaxy S7 LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

Samsung lansează astăzi Galaxy S7 şi S7 Edge, 2 flagship-uri din seria S7 pe care le aşteptăm cu sufletul la gură. Noobz transmite LIVE evenimentul de lansare al Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge la 360 de grade începând cu orele 20:00. 

21 feb. 2016, 11:06
Samsung Galaxy S7 LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

UPDATE: Aparitie surpriza la eveniment – Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook! Acesta anunta un parteneriat intre compania si Samsung pentru realitatea virtuala

Ora 20.02 Evenimentul sta sa inceapa! Sunt 550.000 de oameni pe streamul oficial al celor de la Samsung

Samsung a anuntat ca evenimentul de lansare a noului flagship Galaxy S7 va fi disponibil prin live streaming la 360 de grade, fiind prima data cand se intampla acest lucru.

„In timpul evenimentului Galaxy Unpacked vei avea 4 optiuni pentru locul din care sa vezi – din auditorium, de pe scena stanga, scena dreapta si de pe scena centrala. Alege locul care ti se potriveste si apoi foloseste-te de live streaming la 360 de grade pentru a vedea evenimentul din orice unghi” a anuntat Samsung intr-un comunicat de presa.

Descoperă povestea inovaţiei la evenimentul Unboxing Samsung Galaxy S7, #TheNextGalaxy, ce are loc în această seară, începând cu orele 20:00. L-am aşteptat cu sufletul la gură şi l-am văzut în nenumărate imagini lansate în mediul online de diferite surse neoficiale.

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE AICI

L-am văzut într-un video care confirmă rezistenţa Galaxy S7 la apă şi care îţi schimbă percepţia cu privire la modul în care ar trebui să reacţioneze un smartphone high-end în contact cu apa.

Samsung promite că Galaxy S7 îţi va schimba percepţia asupra a ceea ce trebuie să facă o cameră în 21 februarie 2016 şi îţi schimbă modul în care poţi capta fiecare unghi, indiferent de poziţia în care te afli.

Schimbă modul în care te gândeşti la telefonul tău şi fii cu ochii pe transmisiunea LIVE a evenimentului de prezentare al Galaxy S7 şi S7 Edge, care are loc în această seară în Barcelona. Fii printre primii care experimentează #TheNextGalaxy, în doar câteva ore.

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE AICI

Am văzut cum arată Samsung Galaxy S7 în viziunea a 6 mari artişti, printr-o serie de video-uri de unboxing pregătite de Samsung în zilele dinainte lansării dispozitivelor: Artistul AirbrushBucătarul ChefArtist MetalSculptorul în gheaţăCopilul şi Lama, iar în această seară vei vedea cum arată de fapt flagship-urile high-end din seria S7 de la Samsung.

Samsung Galaxy S7 – Specificaţii

Samsung prezintă Galaxy S7 duminică, orele 20:00, în Barcelona, cu o zi înainte de începerea evenimentului mondial de tehnologie Mobile World Congress 2016. Ce ştim până acum este că display-urile dispozitivelor vor fi de 5,1 inchi S7 şi 5.7 S7 Edge, iar ambele vor avea avea câte o cameră de 12 MP care vine cu tehnologia BRITCELL, ultima tehnologie de senzori imagistici pentru smartphone. Citeşte mai multe pe Noobz.ro.