Sanador angajează de la asistenţi, la medici. Vezi posturile

Furnizorul de servicii medicale private Sanador, jucător mare din piaţa de profil din România, recrutează în această perioadă un kinetoterapeut, un asistent fizioterapie, un asistent radiologie şi un medic medicină de urgenţă. Citeşte într-un material RTV.NET lista posturilor deschise acum la Sanador şi până când poţi aplica la unul din posturile ofertate acum de companie.

RomaniaTV.net
21 dec. 2012, 08:37
Sanador angajează de la asistenţi, la medici. Vezi posturile

Sanador angajează un kinetoterapeut în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de şcoală sanitară, are autorizaţie de liberă practică, are cel puţin doi ani experienţă în domeniu, are cunoştinţe medii de limba engleză şi cunoştinţe elementare de operare PC.
Până pe 24 decembrie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Detalii, aici.

Tot în Bucureşti, Sanador angajează în această perioadă un asistent medical fizioterapie. Şi în acest caz, angajatorii caută un absolvent de şcoală sanitară, cu minimum doi ani experienţă, care vorbeşte fluent limba engleză şi ştie să opereze un PC la nivel elementar. Până pe 24 decembrie puteţi aplica la acest post. Amănunte găsiţi aici.

Sanador angajează în Capitală un medic specializat în medicină de urgenţă. Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte limba engleză sau franceză. 24 decembrie e ultima zi în care puteţi trimite CV-urile pentru această poziţie. Detalii, aici.

Sanador recrutează în Bucureşti un asistent medical radiologie. Omul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în operare radiologie clasică, CT şi RMN, precum şi cunoştinţe bune de operare PC.
Până pe 31 decembrie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Amănunte, aici.

Sanador mai angajează în Bucureşti un asistent generalist ATI. Te califici pentru acest post dacă ai minimum un an experienţă în domeniu şi vorbeşti fluent limba engleză. 12 ianuarie e ultima zi în care puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Sanador mai caută în această perioadă şi un asistent generalist Cardiologie/Neurologie. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin un an experienţă şi vorbeşti fluent limba engleză. Pentru informaţii suplimentare intraţi aici.