SANDA LADOŞI arată fabulos la 44 de ani GALERIE FOTO

De-a lungul anilor Sanda Ladosi a cucerit publicul roman cu talentul si melodiile sale, fiind una dintre cele mai apreciate cantarete, care pe langa faptul ca este foarte talentata este si una dintre cele mai frumoase artiste. A reusit multi ani sa se mentina in atentia presei prin albumele sale, avand numerosi fani, care o urmaresc in spectacole. Acum, la 44 de ani, trece prin momente dificile deoarece soţul ei se află în stare de arest. 

02 ian. 2014, 11:34

Sanda Ladosi a inceput sa cante de la o varsta frageda, astfel ca la 7 ani a devenit solista in corul scolii, la varsta de 10 ani a invatat pian si chitara, timp de 4 ani a luat lectii de pian la Targu Mures, dupa care a obtinut premiul I pe tara la festivalul Cantarea Romaniei.

Sanda Ladoşi, de nerecunoscut. Şi-a tuns părul, a renunţat la blond şi luptă cu kilogramele în plus

Cariera Sanda Ladosi:

In timpul liceului lua in paralel lectii de muzica, pedagogie si canto, a inceput turnee cu nume cunoscute de la noi, formandu-se astfel ca artist.

In 1988 a obtinut premiul I la Festivalul Mamaia, sectiunea interpretare, iar un an mai tarziu a participat cu un recital. Din 1990 a inceput sa aiba concerte pe litoralul romanesc in fiecare sezon estival. In 1993 lanseaza albumul sau de debut „Cand vine seara” editat de Electrecord, iar un an mai tarziu apare al doilea album „Intre noi mai e un pas”, unde a colaborat cu celebrul actor Stefan Iordache.

A obtinut, alaturi de Stefan, locul II la Festivalul Mamaia in 1994, iar un an mai tarziu locul III la sectiunea de creatie tot la Festivalul Mamaia. In 1996 a sustinut numeroase spectacole, iar in 1997 a lansat noul sau album „Nu ma iubi”.

A participat iar la Festivalul Mamaia, in 1999, unde a luat premiul III la sectiunea compozitie, si tot in acest an apare un nou album al artistei “Mi-e dor”. In 2004 a castigat selectia nationala pentru concursul Eurovision desfasurat la Instanbul cu piesa I admit, iar in 2006 lanseaza un alt album Khalini.

 

Pe scurt despre Sanda Ladosi:

Nume: Sanda Ladosi
Data nasterii: 2 ianuarie 1970
Zodie: Capricorn
Locul nasterii: Targu Mures, Romania
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Blond
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sot: Stefan Tache
Copii: Un baiat Bogdan, o fata Ioana
Ocupatie: Cantareata
Studii: Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Drept


loading...