Sanda Ţăranu, operată de urgenţă. Prin ce calvar a trecut fosta crainică de la TV

Sanda Ţăranu a suferit prima operaţie din viaţa ei, pentru a i se înlătura câteva pietre de la bilă. În ciuda problemelor de sănătate, fosta crainică de la TV are, la cei 80 de ani ai săi, o vervă şi o poftă de viaţă inimaginabile.

17 apr. 2019, 20:11
Sanda Ţăranu, operată de urgenţă. Prin ce calvar a trecut fosta crainică de la TV

Sanda Ţăranu a vorbit, pe alocuri cu umor, despre necazurile din ultima vreme,  într-un interviu pentru Click!.

O mai ţii minte pe Sanda Ţăranu? Unde locuieşte prezentatoarea-vedetă a Televiziunii Române

„Uneori viaţa te pune în situaţii neaşteptate. Acum ceva timp am trecut printr-o viroză pe care am crezut că o pot trata cu medicamentaţie obişnuită. Zilele treceau şi nu se simţea nici o ameliorare. În disperarea mea, am chemat ambulanţa. După ce m-au muştruluit că nu am anunţat din timp, deşi am spus că nu am vrut să deranjez, mi-au scris o reţetă pe care am respectat-o cu sfinţenie.

Două săptămâni eram ceva mai bine, însă mi-am zis să fac o vizită şi la medicul meu de familie, dr. Iosif Crintea, medic primar la Centrul Medical sub egida Academiei Române, de pe strada Washington. Ei, aici a început sarabanda! Analize, trimiteri către alţi medici primari, doamnele doctor Anca Condei, Brânduşa Nicolescu, Antonela Ionescu, Adrian Turtureanu, fiecare cu specialitatea lui. Alte reţete, alte recomandări, mai ales că îmi ieşiseră analizele şi nu erau deloc mulţumitoare.

La ecografie, altă belea. Te duci să te vindeci de una şi apare alta. La mine era vorba de un organ care nu m-a deranjat niciodată. Dar, în perfidia lui, îşi făcea treaba: aduna pietre! După ce s-au consultat între ele, cu multă grijă şi delicateţe, ca să nu mă sperie, doamnele doctor au ajuns la concluzia că ar trebui să mă opereze, ca nu cumva organul cu pricina să se inflameze şi să îmi producă suferinţe mai mari. Aşa am ajuns la Spitalul Elias, aferent Centrului de diagnostic şi tratament”, a spus Sanda Ţăranu.