O mai ţii minte pe Sanda Ţăranu? Unde locuieşte prezentatoarea-vedetă a Televiziunii Române

Publicat: Marţi, 21 Noiembrie 2017 20:54 // Actualizat: Marţi, 21 Noiembrie 2017 20:54 // Sursa: romaniatv.net

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TVR din anii comunismului, Sanda Țăranu, deţine un apartament superb în centrul Capitalei.

Chiar dacă s-a retras din fața camerelor în 1998, a continuat colaborarea cu TVR, ca narator la emisiunea „Teleenciclopedia”, traducător și realizator al emisiunii „Un zâmbet pentru vârsta a treia”.

În afară de lunile de vară, când fosta crainică TVR locuiește la Breaza, unde și-a cosntruit o casă cu regretatul său soț, Nicolae Țăranu, prim solist al Teatrului de Operetă din București, Sanda Ţăranu stă în Capitală, unde are un apartament în zona Floreasca din Capitală, potrivit casa-gradina.ro.

Apartamentul are alura unui muzeu în miniatură, cu mobilă veche, făcută pe comandă, cu un cabinet moștenit de la părinții săi, fabricat în Austria, tablouri cumpărate din consignații sau semnate de pictori cunoscuți, o oglindă barocă – piesa de rezistență care captează imediat atenția vizitatorilor, sobe de teracotă recondiționate, obiecte de decor din argint și multe alte lucruri de valoare materială, dar și sentimentală.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
sanda taranu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
15 Dec
noapte 6 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H