Adrian Mutu şi Sandra Bachici au ales numele COPILULUI

Sandra Bachici îi va dărui lui Adrian Mutu un băieţel pe care-l va chema tot Adrian.

25 oct. 2016, 06:00
Adrian Mutu şi Sandra Bachici au ales numele COPILULUI

Sandra Bachici nu s-a îngrăşat nici un kilogram, nu are pofte şi a ales să nască prin cezariană.

„O să avem un băieţel şi suntem foarte fericiţi că ne-a împlinit Dumnezeu dorinţa asta, iar acum îl aşteptăm nerăbdători. Adevărul e că atât părinţii mei, cât şi ai lui Adi, au fost extrem de fericiţi la aflarea veştii, pentru că ştiau cât de mult ne doream un copil. Mai mult decât atât, pentru părinţii mei acesta e primul nepoţel, deci vă daţi seama cât de mare e entuziasmul cu care e aşteptat”, a declarat Sandra Bachici pentru Click.

„Adi e un soţ minunat, mereu mă alintă, iar de când am aflat că port în pântece minunea, a făcut un obicei de a-mi pupa burtica în fiecare dimineaţă, negreşit, nu pleacă de acasă până nu face acest lucru. Desigur că vorbim cu el, dar va fi mult mai palpitant după ce o să încep să îl şi simt cum se mişcă, cred că e o trăire unică, abia aştept. Încă ne gândim la nume, avem câteva variante, însa nu am reuşit să ne hotărâm. Cert e că al doilea nume va fi Adrian”, a mai spus Sandra Bachici.

Adrian Mutu, 37 de ani, a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (13 ani), şi cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (7 ani) şi Adriana (9 ani).