Sandra Izbașa a dat vestea cea mare. Campioana este în culmea fericirii: „S-a întâmplat a doua zi după nuntă”

Sandra Izbașa a dat vestea cea mare. În vârstă de 33 de ani, vedeta este în culmea fericirii, pentru că imediat după nunta de vis pe care a avut-o cu Răzvan Bănică, a aflat că a fost avansată în grad, din căpitan a ajuns maior. Fosta sportivă este ofițer în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

30 aug. 2023, 10:42
Sandra Izbașa a dat vestea cea mare. Campioana este în culmea fericirii: „S-a întâmplat a doua zi după nuntă”
Sandra Izbașa a dat vestea cea mare

Sandra Izbașa a dat vestea cea mare. Blondina este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur.

Citește și: Nuntă mare în gimnastica românească! Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică s-au cununat religios. Fosta gimnastă a arătat fabulos în rochia de mireasă

Sandra Izbașa a dat vestea cea mare

Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu actorul Răzvan Bănică, cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului 2020. În iulie 2021, cei doi s-au cununat civil, iar pe 30 iulie 2023, s-au cununat religios. A doua zi după eveniment, vedeta a primit o veste foarte bună.

Așa cum știți, eu activez ca ofițer în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua încă din anul 2010, iar anul acesta am avut bucuria de a avansa în grad, chiar a doua zi după nuntă. Cu alte cuvinte, am început nunta cu grad de căpitan și am încheiat-o cu grad de maior”, a dezvăluit Sandra Izbșa pentru okmagazine.ro.

Cei doi îndrăgostiţi au avut două perechi de naşi. Sandra Izbaşa a decis ca una dintre naşele ei să fie chiar Andreea Răducan, campioana olimpică de la Sydney, din 2000.

Sandra Izbașa și noul ei soț au făcut un spectacol incendiar, având un dans al mirilor de-a dreptul senzațional. Piesa pe care au ales să danseze este una romantică, iar coregrafia afost cu totul specială. Intrarea lor pe ringul de dans a fost uimitoare, ieșind în fața invitaților alături de patru dansatoare.

Spotiva are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.