Sandra Izbaşa a decis să spună ADIO gimnasticii. Vezi când se va retrage

Dublă campioană olimpică la gimnastică, Sandra Izbaşa a declarat, cu ocazia participării la Campionatele Naţionale de la Bucureşti, că se gândeşte foarte serios să se retragă din activitatea competiţională.

RomaniaTV.net
08 sept. 2013, 16:47
Sandra Izbaşa a decis să spună ADIO gimnasticii. Vezi când se va retrage

Sandra Izbaşa şi-a adăugat în palmares medalii mondiale, europene şi olimpice, iar acum se gândeşte să lase locul unor gimnaste mai tinere. Nu înainte, însă, de a încerca să mai facă să cânte imnul României cel puţin o dată, la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Anvers.

Pentru Sandra Izbaşa, Campionatele Naţionale au fost o pregătire foarte bună pentru concursul din Belgia. „Tot ce îmi doresc este să ajung acolo sănătoasă, să mă pot acomoda foarte bine cu solul. Nu mă duc acolo cu gândul să câştig o medalie, dar vreau să-mi fac exact execuţiile de acasă. Mai am două săptămâni să pun la punct totul. Am zis că mă retrag, apoi că revin, dar mi-am găsit un suport să mai pot continua şi anul acesta. Îmi doresc din suflet acest Mondial, pentru că îi duc dorul din 2007. Atunci a fost ultimul meu Mondial. Aş vrea să mă retrag frumos, indiferent de rezultat. Voi continua să fac acest sport ca şi hobby, dar nu mă gândesc la Rio. Am nevoie de o pauză care cred că e binemeritată”, a spus Sandra Izbaşa.